Titel : Nášmu malému anjelikovi....
|
Autor: Jana
()
Datum: 01.08.2011 22:47:22
Tak krátko som šla s Tebou... na miesto kde si odišla sa naša cesta delí... Viem, že hľadíš na mňa zďaleka, len Ty vieš, ako moje srdce narieka... Viem, že anjeliky strážia v nebíčku Tvoju malú, krásnu, detskúä tváričku... Pokojne spinkaj drobček môj, ja budem navždy s Tebou stoj čo stoj... Každú nôcku bozkávam Ťa vo sne na líčka a navždy Ťa budem ľúbiť. Tvoja mamička...tatíček...sestričky a bratríček...
Dievčatko moje zlaté v provom rade sa Ti chcem ospravedlniť, že som Ti nenapísala včera keď si v nebíčku oslavovala svoje 4 rôčky. Teda aspoň v to verím, že tam si mala svoju anjelikovskú oslavu. Maminka včera celý deň preplakala a v jednom kuse myslela na Teba, ako by to bolo keby..... je tak strašne nespravodlivé... a kruté... Až dnes sme prišli domov a dostala som sa k PC až teraz. Ešte raz prepáč, že Ti blahoželám až tak neskoro. Chrobáčik môj ver, strašne moc chýbaš, tvoje miesto tu u nás nezaplní nikto, hoci máme po Tebe už dve detičky, no a miesto v mojom srdiečko patrí aj Tebe a vždy bude... Je to tak tažké žiť s takou ranou... anjelik môj maličký odpusť mi, že o Teba som sa nedokázala postarať tak aby si teraz bola s nami, ale sľubujem, že keď sa raz naše cesty stretnú už Ťa nikdy, ale nikdy nepustím a neopustím a potom Ti všetko veľkú lásku vynahradím.ä Posielam Ti veľa pusiniek a pozdravuje Ťa aj tatino a Tvoji súrodenci. papa moje slniečko milované...
|
|
|