Uvítanie
Slovo na úvod
Diskusné fórum
  » o anjelikoch
  » o všeličom
Poradenské fórum
Naše anjeliky
Skúsenosti a príbehy
Môj príbeh
Odborné názvy
Ako pomôcť?
Okno poznania
Nebeská záhrada
Naše detičky
  » diskusné fórum
  » poradenské fórum
Básne
Literatúra
Poslali ste nám
články z tlače
Zaujímavé stránky
Finančný príspevok

Diskusné fórum o anjelikoch je venované našim zosnulým deťom - našim anjelikom a ich rodičom,
či všetkým milým ľuďom, ktorí sa chcú podeliť o svoju neľahkú životnú skúsenosť straty dieťatka.
.. Podelená bolesť je polovičnou bolesťou ..                              

|     Nový príspevok    |     Prehľad    |     Hľadať    |        

Titel  Autor  Datum 
 Simeonko 1r.anjeličkom
 lenka a mato   20.08.2011   13:21:24 
 RE: Simeonko 1r.anjeličkom
 lulu   20.08.2011   22:57:37 
 RE: Simeonko 1r.anjeličkom
 zuzana+peto   25.08.2011   08:29:38 

Titel : Simeonko 1r.anjeličkom
Autor: lenka a mato  ()     Datum:  20.08.2011 13:21:24

láska naša dnes je tomu rok čo odpojili prístroje a tvoje srdiečko dotlklo,v ručičke si držal svoje autíčko a pustili sme ti uspávanku ......hajaj búvaj tiško spi len sni o rúžičke sen.....
je to rok ale ta bolest neutíchla,len sa s nou učíme žiť, stala sa našou súčastou.včera sme boli na agrokoplexe pred rokom sme tam mali ísť s tebov,teraz sme tam zobrali tvoju sestričku a pustili sme ti do nebíčka balonik ako pred rokom Barborka.
tatinko je dnes v robote prosil ma aby som neplakala, aby si nebol smutný ked sa na nás pozeráš, snažím sa, ale tie slzy sa kotúlajú same,odpusť.nechcem aby si bol smutný,chcem aby si sa usmieval ako ked sme boli spolu.dnes je tomu aj šesť rokov čo odišla do nebíčka tvoja babinka,verím že ste tam spolu a dáva na teba pozor pokial sa dostanem ja za tebov a .......
zapálila som vám sviečky obom a aj ostatním anjelíčkom.
nikdy nezabudneme a neprestaneme milovať tvoji ubolení rodičia a Eliška, ktorá nám svojim úsmevom dodáva silu ísť dalej.velké cmuky cmuk.

Odpovedať na príspevok
 Vaše meno:
 E-mail:
 Názov príspevku: