Titel : RE: 7měsíců
|
Autor: Evitass
()
Datum: 13.09.2011 20:12:59
Asi sa budem opakovat,ale skutocne najst vhodne skova je priam nemozne...bolest ktoru prezivas sa neda zacelit ani nicim a nikim nahradit ;( viem vsak ze i ja som mala dni kedy som strasne moc chcela umriet a nemala som vobec nic a nikoho preco ss mi malo chciet zit...moj vztah z partnerom bol horsi nez zly a laska ktoru sme kedysi citili umierala casom po smrti nasej dcery tiez;( z akeho dovodu sme este dnes spolu vie snad len boh...no venika obcas si hovorim ze mozno by bolo lesie ak by sme neboli :/ napriek tomu ze sme zabojovali za nase deti a po dlhych 3,5 roku sa n narodola dcerka,boli dni ktore uz tazko vratit spat...vela sme si naublizovali a niekedy mam pocit ze sne sa az pretekali ktp komu viac len aby nebol sam ktp trpi :/ pripajam sa k nazoru denisky....niekedy treba nechat ist aby sa dotycny mohol vratit...ja som tak urobila ked sme uz nemali silu ani jeden bojpvat nie len proti sebe ale uz ani koli nam...a pochopila som jednu vec...ak ta naozaj miluje On sa vrati a za druhe...mas dietatko ktpre ta naozaj potrebuje a v nom najdes aj odppved od hanusky...ver mi ...posielam hrozne silne objatie a silu to vsetko zvladnut...bude to tazke no stoji to kazdoadne za to...xxx
|
|
|