Uvítanie
Slovo na úvod
Diskusné fórum
  » o anjelikoch
  » o všeličom
Poradenské fórum
Naše anjeliky
Skúsenosti a príbehy
Môj príbeh
Odborné názvy
Ako pomôcť?
Okno poznania
Nebeská záhrada
Naše detičky
  » diskusné fórum
  » poradenské fórum
Básne
Literatúra
Poslali ste nám
články z tlače
Zaujímavé stránky
Finančný príspevok

Diskusné fórum o anjelikoch je venované našim zosnulým deťom - našim anjelikom a ich rodičom,
či všetkým milým ľuďom, ktorí sa chcú podeliť o svoju neľahkú životnú skúsenosť straty dieťatka.
.. Podelená bolesť je polovičnou bolesťou ..                              

|     Nový príspevok    |     Prehľad    |     Hľadať    |        

Titel  Autor  Datum 
 Anjelik LUKÁŠKO
 Iveta   18.10.2011   09:58:53 
 RE: Anjelik LUKÁŠKO
 Betty   19.10.2011   16:13:33 
 RE: Anjelik LUKÁŠKO
 Mirka   18.10.2011   13:31:26 

Titel : Anjelik LUKÁŠKO
Autor: Iveta  ()     Datum:  18.10.2011 09:58:53

Láska moja milovaná,dnes máš sviatoček,oslavuješ svoje nebeské meninky.CHcela by som ti zaželať všetko najlepšie,krásnu nebeskú oslavu a ja neviem,čo sa praje do nebíčka.Už len asi to,aby sme tam boli všetci spolu.Prosím Tvojich nebeských súrodencov Stanka,Majku a Ivetku,nech ťa vystískajú,vyobjímajú aj za nás všetkých.Taktiež vyobjímajte všetci sa navzájom a aj to nekonečné more Lukáškov,ktorí sú už v nebi.Modlila som sa za všetkých.Lukáško pre slzy nevidím na klávesnicu,ale na tom nezáleží.Urobila som Ti tortu,ale ako ti ju dám???Už len na ňu napíšem "LUKÁŠKOVI" a namiesto oslavy sa asi psychicky zrútim.Milujem Vás všetkých mojich štyroch anjelikov rovnako.Chýbate mi moje lásky.Odpustite mi prosím Vás detičky moje nádherné,prečo môžem iba snívať a nie tie svoje sny aj realizovať?
STANKO,LUKÁŠKO,MAJKA,IVETKA VÁS MI NIKTO ZO SRDIEČKA NEVEZME,AJ KEĎ PÁN BOH SI VÁS POVOLAL KU SEBE,JA VÁS NOSÍM V SRDIEČKU....ODPUSTITE MI....MILUJEM VÁS...MAMINA

Odpovedať na príspevok
 Vaše meno:
 E-mail:
 Názov príspevku: