Uvítanie
Slovo na úvod
Diskusné fórum
  » o anjelikoch
  » o všeličom
Poradenské fórum
Naše anjeliky
Skúsenosti a príbehy
Môj príbeh
Odborné názvy
Ako pomôcť?
Okno poznania
Nebeská záhrada
Naše detičky
  » diskusné fórum
  » poradenské fórum
Básne
Literatúra
Poslali ste nám
články z tlače
Zaujímavé stránky
Finančný príspevok

Diskusné fórum o anjelikoch je venované našim zosnulým deťom - našim anjelikom a ich rodičom,
či všetkým milým ľuďom, ktorí sa chcú podeliť o svoju neľahkú životnú skúsenosť straty dieťatka.
.. Podelená bolesť je polovičnou bolesťou ..                              

|     Nový príspevok    |     Prehľad    |     Hľadať    |        

Titel  Autor  Datum 
 Anielik Alexko
 Ivanka a Radko   02.11.2011   10:19:03 

Titel : Anielik Alexko
Autor: Ivanka a Radko  ()     Datum:  02.11.2011 10:19:03

Ahoj lásočka naša. Včera som sa sem nedostala, tak som prišla aspoň teraz, aby si vedel, že na Teba myslím.Včera to boli Tvoje druhé dušičky.Celých 17 mesiacov včera uplynulo od toho smutného dňa. Bola som pozrieť včera kamaráta, ktorý je v poslednom štádiu rakoviny.Nevidela som ho snáď rok a pol a skoro som ho nespoznala. Schudol neuveriteľne, koža a kosť.Ešte sa na mňa pousmial a povedal mi, kiežby to Ivy bolo za iných okolností. Slzy mi vyhrkli do očí.Onedlho k Vám pribudne ďalší anielik :( Prečo si Pán Boh berie k sebe len dobrých ľudí, kde je tá spravodlivosť?! Vrahov, zlodejov a pedofilov nechá žiť!!! Prepáčte mi mamičky, ale ak tento človek umrie, bude v poradí druhým v tomto roku, za posledné 3 mesiace.V Auguste nás opustil mamin brat vo veku 50 rokov, zomrel na infarkt a teraz toto. Ja už nemám slov..Ale aspoň jednu dobrú správu mám Alexko. Tvoj braček mal predvčerom 5 mesiačikov. Rastie nám ako z vody.Ochraňuj ho prosím, stoj pri ňom. Ľúbime Ťa nadovšetko láska naša.Posielame nekonečno veeeľa božtekov.Maminka a ocko

Odpovedať na príspevok
 Vaše meno:
 E-mail:
 Názov príspevku: