Titel : RE: Pro maminky..
|
Autor: Radka
()
Datum: 09.12.2011 17:48:15
Děkuji za Vaše připomenutí datumu. Asi u každé rodiny, která má andílka svítí v tuto dobu mnohem víc plamínků než jindy..největším plamínkem je naše nekonečná láska a vděčnost za každý okamžik, který nám naši Andílci věnovali....No a Těm, kteří mě znají...nemohla jsem psát, jen jsem četla, bolest, kterou jsem nedokázala přijmout mě přemohla..Asi jsem si všechno vyčítala a dávala vinu sobě..Ale snažím se..stejně jako vy..Maminy, obejmutí Vám Všem Radka Andělé moji....holky moje neskutečně mi tu chybíte...Neluško, babi je báječná a jsem ráda, že za mnou teď chodíte. Asi Ti domluvila, protože jsem ji říkala, že mi hrozně chybí alespoň sen..Nevím, jestli datumy, které se tak vyřádily....už zase nevidím na to, co píšu...takže, co to má znamenat, prosím, lásky moje, pomozte mi pochopit...Prdelinko moje maličká, přitul se k babičce a užívej si její lásku, kterou Ti dávala od první chvíle, kdy jsem ji pověděla, že pod srdíčkem nosím svoje čtvrté děťátko, kdy jsem říkala - a určitě to bude holčička... Nelinko, posílám Ti na každé svojí slze sladký sen, bublinky moje, opatrujte se a stůjte při nás..Sladké sny Všem Andílkům i Andělům... Přání nám - maminám - alespoň ve snu setkání..za ten největší dar, který jsme daly si snad můžeme sladce snít...Maminko,opatruj mi nší maličkou. S láskou Radka
|
|
|