Titel : Matejko
|
Autor: andreachy
()
Datum: 30.01.2012 09:25:24
Ahoj Srdiečko! Dnes je to presne rok, čo si prešiel na druhú stranu dúhy....Rok čo sa nám zrútil svet, rok čo moje oči vyžierajú dennodenne slané slzy, rok čo stále padáme do temnej hlbočiny, a stále dolu a dolu až na dno.....Všetky dni sú čierne, niekedy tmavo šedé ale stále nie a nie ani kúsok svetielka....Hovorí sa, že po búrke víde slnko, alebo dúha, ale v mojom prípade ten obraz sveta akosi zastal v jednom okamihu...v okamihu 30.01.2011 o 16:25 hod, na Kramároch....(stále to mám pred očami, nikdy nezabudnem na Tvoje studené nožičky, ktoré si mal po celých 7,5 mesiaca života a v ten den a okamih si ich mal teplučké....navždy ostane ich teplúčko v mojej pamäti) Rok, čo hladám, pátram po odpovediach a pýtam sa milionkrát za den PREČO? Ťažko vyjadrujem čo cítim, niekedy mám pocit, že mi z tej beznádeje pukne srdiečko (vlastne len tá polovička, ktorá mi otala po Tvojom odchode.) Celý život som chcela a aj som rozdávala lásku, a zrazu nie je komu....načo taký život, keď nikto nestojí o moju lásku... Zlatko dúfam Ti raz budem môcť vynahradiť, všetko čo som nemohla na tomto svete a dúfam, že to nebude už dlho trvať...Teším sa na okamih našeho spoločného stretnutia....už nikdy ťa nepustím zo svojho náručiia.... Lúbim Ťa láska moja a vždy budem.... PS: Pozdravujem aj Charlotku, čo ste spolu odišli do nebíčka a aj ostatných Anjelikov....a pozdravuj aj tetu Andrejku, dúfam sa "tam-na druhej strane dúhy" o Teba dobre stará...mám Vas všetkých rada
|
|
|