Uvítanie
Slovo na úvod
Diskusné fórum
  » o anjelikoch
  » o všeličom
Poradenské fórum
Naše anjeliky
Skúsenosti a príbehy
Môj príbeh
Odborné názvy
Ako pomôcť?
Okno poznania
Nebeská záhrada
Naše detičky
  » diskusné fórum
  » poradenské fórum
Básne
Literatúra
Poslali ste nám
články z tlače
Zaujímavé stránky
Finančný príspevok

Diskusné fórum o anjelikoch je venované našim zosnulým deťom - našim anjelikom a ich rodičom,
či všetkým milým ľuďom, ktorí sa chcú podeliť o svoju neľahkú životnú skúsenosť straty dieťatka.
.. Podelená bolesť je polovičnou bolesťou ..                              

|     Nový príspevok    |     Prehľad    |     Hľadať    |        

Titel  Autor  Datum 
 Lia
 evitass   11.02.2012   23:19:15 
 RE: Lia
 Slavka   13.02.2012   16:09:23 
 RE: Lia
 vali   13.02.2012   14:19:47 

Titel : Lia
Autor: evitass  ()     Datum:  11.02.2012 23:19:15

Uz ani neratam dni ,ci mesiace ci roky...si stale v srdiecku a slza mi pali lice...akoby to bolo vcera ci dnes ked som posledny krat citila tvoju vonu a hladila tvoju malu hlavku...akoby som este len pred chvilou odlozila vysusit osusku ktorou som ti prave osusila hrudnicek ...lasocka moja daj nam prosim silu aby sme zvladli to tazke obdobie ktore pezivame ;( nic uz nieje take ake bolo pred tym ...kazdu noc sa budim a cele noci nespim ;( liuska srdiecko dala by som vsetko za to aby som ta nikdy nemusela pustit z mojich ruk...dala by som vsetko v zivote za to aby si nas nikdy neopustila ;( a teraz sa modlim za to aby aj tvoji surodenci boli zdravi a stastni...liuska srdiecko milujem ta a chybas velmi...criepok ktory odlomila tvoja smrt z mojho srdca je stale strateny a hrany su zbrusene no stale krvacaju...dobru noc srdiecko milovane

Odpovedať na príspevok
 Vaše meno:
 E-mail:
 Názov príspevku: