Diskusné fórum o anjelikoch je venované našim zosnulým deťom - našim anjelikom a ich rodičom,
či všetkým milým ľuďom, ktorí sa chcú podeliť o svoju neľahkú životnú skúsenosť straty dieťatka.
mila lenka...akou nahodou sa nieco podobne odohralo u nas ale malo to uuuuplne opacny priebeh... lenka je to uplne normalna reakcia aku prezije kazda matka ktora oplakava svoje dietatko... a nechem byt zla ani vulgarna ale co za "teliatko" bolo u vas na navsteve?este som nezazila aby si deti nosili domov hracky zihucich deti nie to este anjelikov!!!s prepacenim dost nechutne...rozum mi ostaval stat ked som citala tie riadky o jej reakcii :( bohuzial ludia su kruty a sebecky ;( u nas bola nedavnokamaratka s dcerkou a ona sa velmi chcela hrat s babikou ktoru ma nasa Liuska pri fotke ...kupili sme jej ju pod stromcek minuleho roku...a ta mamaicka sa ma slusne opytala ci by mi to nevadilo ak by sa jej dcerka zahrala s tou babikou lebo si ju mala pytala..priznam sa najprv som zostala zaskocena lebo nase deti ani len omylom nepytaju Liine hracky...oni vedia ze su proste jej...nikdy sa ziadne dieta nehralo s Liinymi hrackami alebo vecami ktore su pre nu...nejak je to pre nas samozrejmost ze su "posvatne"!!! ale napokon som suhlasila lebo ved delit by s aliuska musela ak by sa hrala s detmi ;) ked napokon sli domov pekne sa babika vratila spat na svoje miesto a vsteci sme boli spokojny... takze kludne bran "hracky" a cest svojho anjelika mas na to pravo!a kto to nechape je to jeho problem...posielame cmukance do nebicka xxx vsetkym anjelikom xxx