Titel : Simeonko uz nevladzeme
|
Autor: lenka a mato
()
Datum: 12.03.2012 16:07:37
miláčik čo sa to deje,dokedy ešte táto neistota? každý druhý den mi robia sona a odbery a tale nik nič nevie,dokonca už aj od štvrdku krvácam,ale len slabo,dr. len že to je potrat a čakajte.dnes som bola u dr. ta tam nič nevidela a poslala ma do nemocnice tam mi dr. spravila znova sono a že ved sa tam začínajú zjavovať embrionálne štruktúry tak ešte týžden počkáme čo sa udeje. a tie hrozné otázky doktorov a vy to dieta chcete? rodili ste už dva krát. ano rodila, ale ja nevládzem rozprávať každemu čo sa stalo. už si pripadám že asi je hriech rodiť viac ako dva krát. dnes som sa už neudržala a plakala v ambulancii a tie pohlady na mna no neprajem nikomu a završenie otázkou tak vy ho teda nechcete ked plačete? tak mám čakať týžden či sa rozkrvácam poriadne,alebo sa drobček rozhodne rásť.cítim sa hrozne.už som povedala že zostanem doma a viac k dr. nejdem. vidím že aj tu pribúdajú stále nove detičky,mamičky držte sa posielam vám objatie. Simeonko lubenkame ta strašne moc,prepáč že nechápeme a nevládzeme pošli nám trošku sily.vela pusiniek
|
|
|