Titel : Rozarka
|
Autor: sakti
()
Datum: 02.04.2012 22:39:56
ahoj andilku, zase se blizi Velikonoce a ja ten svatek nemam rada, jeden rok odesel muj tata a hned ten dalsi jsi odesla i Ty, vim, ze jsem tu o nekolik dni drive, ale treba pak nebude dost casu a ja bych Ti rada napsala par slov, i kdyz vim, ze Ty vis, ze si spolu casto povidame...a zvlast ted, kdyz se blizi dalsi smutne vyroci...uz je to 3 roky, cos umrela v mem brisku, 3 roky, cos me tu nechala samotnou....stalo se hodne dobreho, ale i toho mene veseleho, vsak to vsechno vis...minule pondeli, kdyz jsem vedla Eli do skolky, malem jsem se zalkla bolesti, tak moc se mi vsechno vratilo, byl to prvni skutecne jarni den, bylo teplo a ja si vzpomnela, jak jsem sla do nemocnice s tebou v brisku a s nadeji, venku byl snih a kdyz jsem po 2 mesicich vysla ven, bylo krasne (skoro) leto, vsechno kvetlo a moje bricho bylo prazdne a tim vic moje duse.....sakra, pres slzy nevidim na klavesnici...uz je to tak davno a prece jako vcera...mela bych byt stastna, je tu prece Eli a Viki, ale...vsechno je posledni rok nejak tezke a ja uz nemam moc sil, tak snad nejake nacerpam s nadchazejicim jarem...opravdu jsem si sahla hodne hluboko na dno svych sil a podpora kolem v podstate zadna, mela bych byt stastna, ze mam dve krasne holcicky, ale jsem absolutne vycerpana.... moc na Tebe vzpominam, andilku muj malicky....
|
|
|