Titel : Anjelik LUKÁŠKO
|
Autor: Iveta
()
Datum: 16.06.2012 23:34:05
Ahojte moje milované nebeské detičky, LUKÁŠKO,dnes oslavuješ svoje tretie anjelské narodeninky.Urobila som ti tortu s troma sviečkami a tvoji súrodenci ti ich sfúkli.Všetko krásne v nebíčku ti prajem,prosím tvojich ďalších troch tiež už anjelských súrodencov,nech ťa za nás všetkých vyboskávajú,vystískajú,zotrú tebe aj mne slzy z očí a vyčarujú ti úsmev na tváričke.Ludia sa dnes na mňa pozerali prečo zase v kostole plačem.Už po tých vašich všetkých stratách,ani neviem prestať,a ani už nechcem.Dnes som jednej maminke povedala,že máš dnes tretie narodeninky a ona mi povedala "on nemá tretie narodeniny,on už má večnosť."Táto veta dnes zamestnala moju mysel na celý deň.Mala pravdu.Aj keď mám doma dve detičky,ja viem,že mi ďalšie štyri chýbajú,neustále vás hladám,čakám,hnevám sa,neustále plačem,lutujem sa,nenávidím sebe a často celý svet,aj tých,ktorý sa mi snažia pomôcť,trpím na duši,mám chuť si vytrhnúť srdce z hrude,chcem sa vykričať na Boha,na celý svet a aj tak sa mi nevrátite.A zase tá depresívna,smutná,pochmúrna nálada,ktorá človeka rozožiera z vnútra. LUKÁŠKO,STANKO,MAJKA,IVETKA..........PREPÁČTE MI PROSÍM MOJE ZLYHÁVANIE,MILUJEM,MOC,MOC,MOC VÁS MILUJEM.....MAMINA
|
|
|