Titel |
Autor |
Datum |
|
pre Denisku, zakladatelku stranky
|
|
zuzana+peto
|
27.06.2012 18:07:44 |
|
Denisa
|
28.06.2012 12:40:04 |
|
Martina
|
29.06.2012 13:37:19 |
|
duška
|
28.06.2012 11:17:00 |
|
zuom146
|
28.06.2012 18:11:46 |
|
VeNiKa
|
25.07.2012 01:00:39 |
Titel : pre Denisku, zakladatelku stranky
|
Autor: zuzana+peto
()
Datum: 27.06.2012 18:07:44
Mila Deniska, dnes som citala tvoj clanok v mamine. Som Ti vdacna za to, ze si zalozila tuto stranku, velmi mi pomohla sa vyrovnat so stratou Sofinky. Tu som sa mohla uplne vyznat zo svojej bolesti a straty. Vediet, ze v tom nie som sama pomahalo. Viem, ze tak ako my trpime , trpi mnoho dalsich rodicov anjelov. Denne sa za Vas a za Vasich anjelov modlim, ked navstevujem moje dietatko. Velmi sa mi pacilo, co si napisala do maminy, ze Vivien pre Tvojich najblizsich nebola len nejaka tragicka gravidita bez identity, ale brali ju za clena rodiny. Rovnako je to aj u nas, v nasej rodine.Moja mama jej dava rovnako ako druhej vnucke aj peniazky na Vianoce do obalky, je tam vzdy napisane pre Sofinku. Ale stretla som sa u nasich znamych s reakciou, ked sa pytali kolko ma svokra vnuciek tak Sofinku neratali a ked som povedala, ze ma o jednu vnucku viacej, tak sa ohradili, ze vsak ona tu nebola, nezila....Nebudem to dalej rozoberat. Ako nemohla zit, ved som ju 35 tyzdnov nosila pod srdcom, citila som jej pohyby a tri hodinky zila, bohuzial ja som ju zivu nevidela len manzel bola som po sekcii.Ja som to stastie nemala, aby som si ju mohla podrzat v naruci. Ale videla som ju, vybozkavala som ju a mohla som sa s nou rozlucit, co je pre mna to najdolezitejsie. Ako pises velmi zalezi na porodnici,mne ju v porodnici ani neukazali. Videla som ju az v truhlicke.Teraz by som to vsetko riesila inak.A inak , to ze nase urady umoznuju pochovat dieta az po 28 tyzdni sa mi nezda spravne. Mali by tuto moznost nechat na samotnych rodicoch, ci sa rozhodnu svoje dieta pochovat. Do 28 tyzdna to je podla nich len plod, nie dieta. Ale ved pre matku je dietatom od zaciaku, od prvych tyzdnov ako sa o nom dozvie.Este raz dakujem za tuto stranku. Zdravi Vas Zuzana
|
|
|
|
|