Uvítanie
Slovo na úvod
Diskusné fórum
  » o anjelikoch
  » o všeličom
Poradenské fórum
Naše anjeliky
Skúsenosti a príbehy
Môj príbeh
Odborné názvy
Ako pomôcť?
Okno poznania
Nebeská záhrada
Naše detičky
  » diskusné fórum
  » poradenské fórum
Básne
Literatúra
Poslali ste nám
články z tlače
Zaujímavé stránky
Finančný príspevok

Diskusné fórum o anjelikoch je venované našim zosnulým deťom - našim anjelikom a ich rodičom,
či všetkým milým ľuďom, ktorí sa chcú podeliť o svoju neľahkú životnú skúsenosť straty dieťatka.
.. Podelená bolesť je polovičnou bolesťou ..                              

|     Nový príspevok    |     Prehľad    |     Hľadať    |        

Titel  Autor  Datum 
 Nikdy na Teba nezabudneme!
 Silvia   21.08.2012   12:57:55 
 RE: Nikdy na Teba nezabudneme!
 Jamesinka   21.08.2012   17:58:17 
 Silvia   22.08.2012   11:51:30 
 Jamesinka   22.08.2012   15:46:34 
 Silvia   15.09.2012   18:33:26 

Titel : RE: Nikdy na Teba nezabudneme!
Autor: Jamesinka  ()     Datum:  22.08.2012 15:46:34

Draha Silvi,

je mi to velmi luto. Nikdy asi nepochopime, preco sa to stava, este k tomu ludom, ktori po tom dietatku tuzia, miluju ho od prvej chvile, tesia sa nan. Mala Bublinka ale urcite citi, ze mala to stastie a bola chcenym dietatkom a usmieva sa na vas zhora :) Neboj, budete mat urcite este zdrave dietatko, verim tomu.
Od vysledkov z histologie si vela neslubuj, myslim, ze jedine, co sa z toho dozvies, je, ze to bolo tehotenstvo. A viac vysetreni Ti asi nespravia. Lekari tvrdia, ze jeden potrat je uplne prirodzeny. Aspon na Slovensku sa robia prve vysetrenia po druhej a dalsie az po tretej strate babatka. Mne hovorili, ze najpravdepodobnejsim dovodom je v takomto ranom stadiu, ze uz pri zluceni vajicka a spermie nieco nevyslo, a hoci dietatko rastie a bije mu srdiecko, v istom momente si tu vadu uvedomi a proste sabotuje system... Je to krute, nepocuva sa to lahko. Ja len, aby si nemala ani vycitky, ani velke nadeje, ze sa dozvies, preco sa to stalo...
To, co teraz prezivas, je asi to najtazsie v zivote. Mne pomaha, ze mam miesto, kde zapalim sviecky a poplacem si. Chodim na otcov hrob a spolieham sa, ze sa tam v nebi stara o svoje vnucata :)

Drz sa, Silvi, myslim na Teba!!!

Odpovedať na príspevok
 Vaše meno:
 E-mail:
 Názov príspevku: