Titel : Nelinka
|
Autor: Radka
()
Datum: 02.10.2012 23:35:09
Holky moje...Dnešní noc patří jen Vám.Moc tady chybíte... Za chvilku to bude rok, co jste se potkaly...bublinky moje..Neluško, před dvěma roky jsem Tě ještě měla.Sluníčko, Tvoji ručičku vidím každý den..Lásky Naše, opatrujte se a víte,že Vás máme v srdíčku.. díky za červánky, díky za nakopnutí do života, díky za možnost uvědomění si daru vztahu mezi mnou a Markétkou.. Neli, maminko..nikdo neví víc, než my.. Maminko, moc mi chybíš, byla by si hrdá na svoje vnoučata..Opatruj mi Nelušku, tak jak to umíš jen Ty..Bublinky moje, stůjte prosím při mých dětech, tak jako to umí jen Andělé.. Možná nevnímáme potkání s Andělem, ale ten kdo potkal dotek Anděla ví, že to je ten nejdokonalejší pocit štěstí..bolesti...a teď nevím..potkat Anděla , který musel zůstat v nebi, protože byl dokonalý a Nebe ho potřebovalo, Bůh se rozhodl, že děťátko má moc získat křídla Anděla..Andílka..čeho zlého jsem se dopustila..že mám tu čest být maminkou Andílka..Omlouvám se všem, kdo čtou, ale prostě někdy je den... Všem Andílkům sladké sny ..Maminky Vám je posílají po slzách..tak jich máte od nás , mamin Andílků s tou nejvědší láskou a vděčností za možnost setkání.. Obejmutí Radka
|
|
|