Titel : RE: Anjelik LUKÁŠKO
|
Autor: Iveta
()
Datum: 27.11.2012 10:05:59
Ďakujem Vám všetkým za podporu.Je mi strašne ľúto,že tu si môžem vyliať svoje srdiečko a rodine ,ktorá mi tak slubovala pomoc,to povedať nemôžem.Andrejka,pamätám si na teba.Si silná osobnosť a máš pravdu,musíme žiť pre tých,ktorých tu máme.Budem sa modliť za Tvoju rodinku.Tiež máme,hlavne ja problémy,ale manžel má vďaka Bohu zdravie dobré,tak aspoň on nás drží.Prajem Všetkým zdravie,lebo je krehké a pokoj do srdiečka.Všetkým Ďakujem.Iveta ANJELIKOVIA MOJI MILUJEM VÁS Andrea napisal/a: ------------------------------- Ahoj Ivetka po velmi dlhom čase som si pozrela túto stránku ,neviem či si pamätáš aj ja mám Lukáška anjelika.Teraz mám 17 mesačného Martinka ,ale aj tak som nezabudla a neraz si aj za deň poplačem.Dalšie bábo to predošlé nenahradí.Z neho sa velmi tešíme,ale zas nás postihlo iné.Manžel dostal v máji infarkt,bol dva krát na operácii srdca. My jednoducho musíme stále miečo mať. Sme radi že to vôbec prežil , bolo to hrozné. Nezúfaj , vzchop sa , pobehaj po lekároch , musíš sa naštartovať, máš muža ,deti ,tý ťa potrebujú. Ja som zostala na všetko sama,manžel nevládze robiť,deti,domácnosť,záhrada, zostali sme bez penazí, po novom roku musím nastúpiť do roboty aby sme mali z čoho žiť. Musíme žiť pre tých ,ktorých máme tu a starať sa o nich. Potom zas budeme s tými ,ktorý sú tam. Všetky sme na tom rovnako. Držím ti palce Andrea
|
|
|