Uvítanie
Slovo na úvod
Diskusné fórum
  » o anjelikoch
  » o všeličom
Poradenské fórum
Naše anjeliky
Skúsenosti a príbehy
Môj príbeh
Odborné názvy
Ako pomôcť?
Okno poznania
Nebeská záhrada
Naše detičky
  » diskusné fórum
  » poradenské fórum
Básne
Literatúra
Poslali ste nám
články z tlače
Zaujímavé stránky
Finančný príspevok

Diskusné fórum o anjelikoch je venované našim zosnulým deťom - našim anjelikom a ich rodičom,
či všetkým milým ľuďom, ktorí sa chcú podeliť o svoju neľahkú životnú skúsenosť straty dieťatka.
.. Podelená bolesť je polovičnou bolesťou ..                              

|     Nový príspevok    |     Prehľad    |     Hľadať    |        

Titel  Autor  Datum 
 Matejko
 andreachy   30.01.2013   19:31:18 
 RE: Matejko
 Zuzana   05.02.2013   20:48:44 
 Kalja   03.02.2013   21:03:41 
 lulu   01.02.2013   01:20:10 

Titel : Matejko
Autor: andreachy  ()     Datum:  30.01.2013 19:31:18

Srdiečko moje, dnes sú to dva roky, čo si sa stal ankelikom, dva roky čo sa náš svet úplne zrútil,dva roky čo sa milionkrát pýtam prečo....?
Veľa ľudí mi hovorí, že je to možno tak lepšie, že sa s tým musím zmieriť, ale nejde to....Naučila som sa smiať cez slzy, bolesť, tá najväčšia v mojom živote ostala a aj nikdy nezmizne. Každý lekár vám povie, že bez srdca sa nedá žiť....a aký je to život, keď prídete o polku srdca?
Tak ako matky dávajú svojim detičkám dobré ránko, dobrú noc, večer im sprchujú vlásky, tak ja chodím každé ránko na cintorín, dám ti dobré ránko, večer dobrú noc. A namiesto vláskov ti popolievan kvetinky na hrobčeku. Porozprávam Ti čo sa udialo za deň, čo ma trápi,ty ma vypočuješ, mne sa troška uľaví, a vždy Ťa prosím o ochranu ......Je to paradox ak matka, prosí o ochranu svojho malinkého synčeka, čo by ho práve ona mala chrániť.... toto stále dookola už celé dva roky....Koľkokrát som mala chuť ľahnúť si tam vedľa teba a viac už nevstať.....
Veľmi ma bolí, že veľa blízkych ľudí na Teba už zabudlo...nespomenuli sa ani na vianoce...
Veľmi mi chýbaš láska ......
Zlatko posielam Ti milion božtekov do nebíčka. Nikdy na Teba nezabudnem, nikdy....pa Srdiečko....

Odpovedať na príspevok
 Vaše meno:
 E-mail:
 Názov príspevku: