Diskusné fórum o anjelikoch je venované našim zosnulým deťom - našim anjelikom a ich rodičom,
či všetkým milým ľuďom, ktorí sa chcú podeliť o svoju neľahkú životnú skúsenosť straty dieťatka.
vím že je na tom hodně lidí hůř než já sama ale pro mě je moje bolest nejhorší bolestí na celém světě. dnes to byly přesně dva roky a měsíc co jsem dovolila jarmilko aby my tě vzali-neubránila jsem se a dnes vím že to byla chyba které jsem se dopustila a zítra to bude týden co jsem musela jít na potrat vím že ti nebilo srdíčko ale pořád mám v hlavě co jsem udělala špatně-podle lékařů nic prostě se to stává podle mě to je trest myslela jsem si že to nezvládnu jít do nemocnice na ten zkur... potrat ale já to zvládla. v nemocnici mě tak zdrogovaly že jsem ani necítila smutek a ani nemohla plakat natož abych mluvila. mají na to vůbec právo?tala jsem se sama sebe když účinky léku odezněli a já se sesypala jak malé dítko. s vámi mé dětičky odešlo celé mé já a já vím že nemám sílu žít že brzy půjdu za vámi tak se my tam prosím opatrujte a věřte že ze všeho nejvíc se těším až se s vámi za nedlouho setkám miluju vás vaše máma