Uvítanie
Slovo na úvod
Diskusné fórum
  » o anjelikoch
  » o všeličom
Poradenské fórum
Naše anjeliky
Skúsenosti a príbehy
Môj príbeh
Odborné názvy
Ako pomôcť?
Okno poznania
Nebeská záhrada
Naše detičky
  » diskusné fórum
  » poradenské fórum
Básne
Literatúra
Poslali ste nám
články z tlače
Zaujímavé stránky
Finančný príspevok

Diskusné fórum o anjelikoch je venované našim zosnulým deťom - našim anjelikom a ich rodičom,
či všetkým milým ľuďom, ktorí sa chcú podeliť o svoju neľahkú životnú skúsenosť straty dieťatka.
.. Podelená bolesť je polovičnou bolesťou ..                              

|     Nový príspevok    |     Prehľad    |     Hľadať    |        

Titel  Autor  Datum 
 Nikolka
 Andrea   05.01.2014   00:21:52 
 RE: Nikolka
 Veronika   05.01.2014   17:05:10 
 Andrea   05.01.2014   23:12:14 
 Veronika   06.01.2014   19:52:30 
 Andrea   07.01.2014   16:20:35 

Titel : RE: Nikolka
Autor: Veronika  ()     Datum:  06.01.2014 19:52:30

Andrejka rada ti napisem.Musime sa drzat ja tiez velmi tuzim po babatku.Po krasnom dietati o ktore by som sa s laskou starala.Mam pocit ako keby to bol len zly sen avsak v tom momente sa ten sen rozplynie a zistim ze je to realita.Zla a kruta.Stale sa zamyslam nad tym ze preco prave ja toto som si nzasluzila.Preco mi malicka odisla do nebicka akurat cez vianoce..dufam ze coskoro sa budeme moct snazit o babatko a tato doba al.ten cas pominie a znova sa budete tesit z dvoch ciarok.Moje dni su take iste ako tvoje raz je dobre inokedy zle.Niekedy mam chut ist dalej inokedy by som stale len plakala do vankusa.Neviem niekedy ako dalej ale zit musim.Dufam ze cas mi rany zahoji.Ale viem ze vzdy tu bude pri mne.A ja s nou.A tak isto aj tvoja Nikolka.Vie ze maminka na nu mysli a ze je pri nej.Dievcata vedia ze mamicky ich lubia z celeho srdiecka.

Odpovedať na príspevok
 Vaše meno:
 E-mail:
 Názov príspevku: