Titel : RE: Anjelik LUKÁŠKO
|
Autor: iveta
()
Datum: 24.01.2014 00:29:52
Ďakujem Vám maminky.Ja mávam dosť často zlé obdobia.My nie sme rodina,v ktorej sa o mojich detičkách rozpráva.Pre niektorých členov rodiny to je ako rutina,akože radšej ich nemám spomínať.Vlastní ubližujú viacej ako cudzí.Vy maminky trpíte,žialite,dali by ste svoj život za život svojich anjelikov,možno len za minútku,kedy oni sami povedia,sme na tom najúžasnejšom mieste,aké Boh stvoril.Ja som musela vyhladať odborníka,lebo by som sa scvokla.Lenže žiadna tabletka nenahradí život,a to ani psycholog nedokáže.Objímam Vás iveta napisal/a: ------------------------------- Milované moje detičky,je mi tak smutno a moc do plaču.ODPUSTITE mi prosím.CHvílami nenávidím seba aj svet.Všade vidím len zlo,mám v sebe zlo,robím zlo,nenávidím zlo.Samé depresie a nič pozitívne.A vy moje milované lásky???Ste šťastné tam,kde ste???Prečo mi nedáte žiadnu odpoveď???Prečo ma Boh nechce vypočuť???Prečo mi je tak úzkostlivo???PREČO......to tak strašne bolí??? STANKO,LUKÁŠKO,MAJKA,IVETKA,MATÚŠKO......PROSÍM VÁS,ASPOŇ DO SNA MI PRÍĎTE....LÚBIM VÁS
|
|
|