Uvítanie
Slovo na úvod
Diskusné fórum
  » o anjelikoch
  » o všeličom
Poradenské fórum
Naše anjeliky
Skúsenosti a príbehy
Môj príbeh
Odborné názvy
Ako pomôcť?
Okno poznania
Nebeská záhrada
Naše detičky
  » diskusné fórum
  » poradenské fórum
Básne
Literatúra
Poslali ste nám
články z tlače
Zaujímavé stránky
Finančný príspevok

Diskusné fórum o anjelikoch je venované našim zosnulým deťom - našim anjelikom a ich rodičom,
či všetkým milým ľuďom, ktorí sa chcú podeliť o svoju neľahkú životnú skúsenosť straty dieťatka.
.. Podelená bolesť je polovičnou bolesťou ..                              

|     Nový príspevok    |     Prehľad    |     Hľadať    |        

Titel  Autor  Datum 
 Nas anjelik
 Lenka   03.07.2014   14:54:13 
 RE: Nas anjelik
 Janka   05.07.2014   14:27:50 
 Lenka   05.07.2014   20:08:12 
 Veronika   07.07.2014   11:16:43 
 Lenka   09.07.2014   11:34:07 
 Veronika   09.07.2014   12:35:06 
 Lenka   11.07.2014   17:18:53 

Titel : RE: Nas anjelik
Autor: Veronika  ()     Datum:  07.07.2014 11:16:43

Ahoj Lenka strata dietatka velmi boli.Urcite to bolo u Vas tazke rozhodnutie ale kedze malicka by bola postihnuta a trapila by sa tak je to urcite lepsie.Ja som prisla o zdrave babatko v 37 t kvoli chybe lekarov.Je to uz 6 mesiacov.Neda sa na malicku nemysliet; stale je tu s nami a viem ze mi pomaha.Tak isto ako tebe; je stale s Tebou a zostane.Si predsa jej mama.Bolest pocitujem stale; krivdu ze ako sa to mohlo stat v tomto storoci.Musis byt velmi silna a kracat dalej.Viem ze tazko sa to uskutocnuje; ale rob vsetko co Ti pomoze.Vyplac sa ak chces; rozpravaj sa stale s niekym o tom aj ked budu vraviet slova : bude dalsie..nevsimaj si to.Mna toto vedelo nazlostit.Pretoze ta zena ktora neprisla o svoje dieta nepochopi.Snaz sa byt silnou a nech Ti okolie poskytuje oporu.Drz sa a posielam Ti silne objatie.Ver ze tvoje babatko sa na Teba diva a je tvojim straznym anjelikom.
Lenka napisal/a:
-------------------------------
ahoj Janka, bolo to nesmierne tazke rozhodnutie, ale tak mala by bola velmi tazko postihnuta, cely zivot na voziku a na dychacich pristrojoch...nemohla som jej to spravit, aby takto cely zivot trpela...samozrejme si to ale vycitam, je to tazke...ja som si tiez myslela, ze sa s tym clovek nedokaze zmierit, ale aspon bolest bude casom aspon trosicku mensia...velmi ma mrzi, co sa ti stalo, muselo to byt strasne, rovnako ako pre mna...aj ja posielam objatie

Odpovedať na príspevok
 Vaše meno:
 E-mail:
 Názov príspevku: