Titel : RE: Nas anjelik
|
Autor: Veronika
()
Datum: 07.07.2014 11:16:43
Ahoj Lenka strata dietatka velmi boli.Urcite to bolo u Vas tazke rozhodnutie ale kedze malicka by bola postihnuta a trapila by sa tak je to urcite lepsie.Ja som prisla o zdrave babatko v 37 t kvoli chybe lekarov.Je to uz 6 mesiacov.Neda sa na malicku nemysliet; stale je tu s nami a viem ze mi pomaha.Tak isto ako tebe; je stale s Tebou a zostane.Si predsa jej mama.Bolest pocitujem stale; krivdu ze ako sa to mohlo stat v tomto storoci.Musis byt velmi silna a kracat dalej.Viem ze tazko sa to uskutocnuje; ale rob vsetko co Ti pomoze.Vyplac sa ak chces; rozpravaj sa stale s niekym o tom aj ked budu vraviet slova : bude dalsie..nevsimaj si to.Mna toto vedelo nazlostit.Pretoze ta zena ktora neprisla o svoje dieta nepochopi.Snaz sa byt silnou a nech Ti okolie poskytuje oporu.Drz sa a posielam Ti silne objatie.Ver ze tvoje babatko sa na Teba diva a je tvojim straznym anjelikom. Lenka napisal/a: ------------------------------- ahoj Janka, bolo to nesmierne tazke rozhodnutie, ale tak mala by bola velmi tazko postihnuta, cely zivot na voziku a na dychacich pristrojoch...nemohla som jej to spravit, aby takto cely zivot trpela...samozrejme si to ale vycitam, je to tazke...ja som si tiez myslela, ze sa s tym clovek nedokaze zmierit, ale aspon bolest bude casom aspon trosicku mensia...velmi ma mrzi, co sa ti stalo, muselo to byt strasne, rovnako ako pre mna...aj ja posielam objatie
|
|
|