Titel |
Autor |
Datum |
  |
Vikinka, nas anjelik
|
|
Lenka
|
14.03.2015 20:14:24 |
Titel : Vikinka, nas anjelik
|
Autor: Lenka
()
Datum: 14.03.2015 20:14:24
Ahoj anjelik nas, ten cas neuveritelne leti...Uz je to 9 mesiacov, co si od nas navzdy odisla. Ale verim, ze nie daleko, ze sa na nas divas a davas na nas velky pozor. Za to sme ti s ocinom velmi vdacni. Vikinka, v tejto dobe by si mala uz 5 mesiacikov. Niekedy si predstavujem, ake by to bolo, keby si od nas neodisla...Ako by si vyzerala...Urcite nadherne a bola by si urcite velmi sikovne babatko, rychlo by si sa ucila vsetky nove veci a ja by som sa tesila, ako robis pokroky, ako ti rastu prve zubky, ako sa na nas krasne usmievas...S ocinom by sme sa o teba pekne starali, citali by sme ti rozpravky, aby sa ti dobre zaspavalo a aby sa ti nieco pekne snivalo... Ach, Viky, tak strasne nam chybas... Ta bolest je neopisatelna. Ale napriek vsetkemu som vdacna aj za tych par mesiacikov, co si si plavala v mojom brusku a ja som mohla citit, ako sa tam krasne vlnis...Tie spomienky mi uz nikto nezoberie... Zlaticko, prosim, pomoz nam zmiernit bolest a pomoz nam pokracovat dalej v zivote...Prosim, odpust mi, ze som ta nedokazala ochranit...Je mi to strasne luto... O tvojho surodenca uz nebudem prosit...Viem, ze je to odo mna sebecke ziadat od teba nieco take...Verim, ze vies, kedy pride ten pravy cas a sama nam posles svojho surodenca... Viem, ze si rozumna a posluchas v nebicku a ze si tam s tvojimi prababkami a pradedkami a ze sa tam mate spolu velmi dobre...Raz tam pridem za vami... Vikinka, velmi ta lubime, posielame ti mnozstvo pusiniek a objati do nebicka.
Tvoja mamina a ocino
|
|
|
|
|