Uvítanie
Slovo na úvod
Diskusné fórum
  » o anjelikoch
  » o všeličom
Poradenské fórum
Naše anjeliky
Skúsenosti a príbehy
Môj príbeh
Odborné názvy
Ako pomôcť?
Okno poznania
Nebeská záhrada
Naše detičky
  » diskusné fórum
  » poradenské fórum
Básne
Literatúra
Poslali ste nám
články z tlače
Zaujímavé stránky
Finančný príspevok

Diskusné fórum o anjelikoch je venované našim zosnulým deťom - našim anjelikom a ich rodičom,
či všetkým milým ľuďom, ktorí sa chcú podeliť o svoju neľahkú životnú skúsenosť straty dieťatka.
.. Podelená bolesť je polovičnou bolesťou ..                              

|     Nový príspevok    |     Prehľad    |     Hľadať    |        

Titel  Autor  Datum 
 terezka
 mirka   13.12.2015   23:21:53 

Titel : terezka
Autor: mirka  ()     Datum:  13.12.2015 23:21:53

Ahoj láska, už som Ti sem veľmi dávno nepísala. Nerobilo mi to dobre. Ty však vieš, že neprejde deň, aby som sa Ti v myšlienkach neprihovárala. Stále si s nami a stále budeš...aj keď Ťa nemôžem objať a dať pusu na líčko, tak veľmi by som chcela...Zajtra máš päť rôčkov, ten čas tak letí, ale Ty mi chýbaš stále rovnako. Pri pohľade na Tvoju sestričku cítim obrovskú vďačnosť za to, že ju máme, ale aj smútok, o čo sme Tvojou stratou prišli...bolí to, tak veľmi...viem, že sa na nás zhora pozeráš, dávaš pozor na svojich súrodencov...dnes by som Ti piekla tortu, robila oslavu...anjelik, veľmi Ťa ľúbim a miesto oslavy ťukám do klávesnice a plačem...prepáč, láska, ešte raz ďakujem, že si na mňa a Adelku dohliadla, že sme to všetko zvládli a dnes sa z nej môžme tešiť, že ochraňuješ Adamka a aj nás s ockom, láska, ľúbime Ťa a posielame tisíce objatí a bozkov, všetko najlepšie anjelik a veľmi Ťa prosím, príď aspoň do mojich snov...ľúbim Ťa, dievčatko moje, spinkaj sladko, láska...maminka

Odpovedať na príspevok
 Vaše meno:
 E-mail:
 Názov príspevku: