Uvítanie
Slovo na úvod
Diskusné fórum
  » o anjelikoch
  » o všeličom
Poradenské fórum
Naše anjeliky
Skúsenosti a príbehy
Môj príbeh
Odborné názvy
Ako pomôcť?
Okno poznania
Nebeská záhrada
Naše detičky
  » diskusné fórum
  » poradenské fórum
Básne
Literatúra
Poslali ste nám
články z tlače
Zaujímavé stránky
Finančný príspevok
     
 
 

  Diskusné fórum o anjelikoch je venované našim zosnulým deťom - našim anjelikom a ich rodičom,
či všetkým milým ľuďom, ktorí sa chcú podeliť o svoju neľahkú životnú skúsenosť straty dieťatka.
.. Podelená bolesť je polovičnou bolesťou ..                              


    |     Nový príspevok    |     Prehľad    |     Hľadať    |        

  Titel  Autor  Datum 
 obraz P.Ježiša s nenarod. dieťatkom v Srdci
 Katarína Čibová   11.04.2019   10:58:44 
 RE: obraz P.Ježiša s nenarod. dieťatkom v Srdci
 Bea   16.04.2019   13:22:42 

  Titel : obraz P.Ježiša s nenarod. dieťatkom v Srdci
Autor: Katarína Čibová  ()     Datum:  11.04.2019 10:58:44

milé mamičky s bolesťou v srdci, ktoré ste prišlo o nenarodené bábätká, rada by som Vás informovala o krásnom nádhernom obraze P. Ježiša s nenarodeným dieťatkom v Jeho Srdci.
v roku 2014 páter Peter Gallik o.gvardián a otec minorita z farnosti sv. MIchala Archanjela v Bratislave Karlovej Vsi v kostole sv. Františka na námestí sv Františka č.4 posvätil obraz Pána Ježiša s nenarodeným dieťatkom v srdci, ktorého autorkou je akademická maliarka Darina Gladišová. Posolstvo obrazu s nápisom „JA SÁM ŤA DONOSÍM VO SVOJEJ LÁSKE" je takéto:

Človek bol stvorený na BOŽÍ OBRAZ. Už od svojho počatia je človekom a teda má právo na ochranu života. Ľudská bytosť nevzniká len z vôle človeka, už v stave zárodku žiari BOŽOU KRÁSOU A Dôstojnosťou STVORITEĽA.

OBRAZ má znázorňovať tajomstvo spojenia duše so Stvoriteľom. Každé počatie je Božím zázrakom a človek má byť za svoj život Bohu vďačný. Ukončenie života v lone matky je vždy ťažkou ranou. Boží život a sláva, ktorú Boh vkladá do každého človeka, je tak násilne prerušená.

Je to obraz Božej bolesti nad zabíjaním nevinných detí. Má nám pomôcť uvedomiť si že tie deti zomierajú strašnou smrťou. Priviňme si ich v modlitbách a obetách lásky na srdce tak, ako to robí Ježiš na obraze.

Nenarodené dieťatko na obraze so zopnutými rukami prosí o prijatie za všetky počaté a úmyselne usmrtené deti v lone ich matiek.

Tento má byť tiež obrazom, ktorý hovorí o Božom milosrdenstve a odpustení a má byť pomocou ženám, ktoré trpia po potrate. Ich deti sú v Ježišovom srdci. Ich život pokračuje vo vzťahu s Ježišom Kristom. Lúčmi Božej milosrdnej Lásky sú priťahované zo všetkých končín sveta, aby ich Pán zjednotil a prichýlil v hlbinách svojho Božského Srdca.
LINK
https://minoriti.sk/18-aktuality/2002-2014-07-01-15-39-19

  Odpovedať na príspevok
 Vaše meno:
 E-mail:
 Názov príspevku: