Uvítanie
Slovo na úvod
Diskusné fórum
  » o anjelikoch
  » o všeličom
Poradenské fórum
Naše anjeliky
Skúsenosti a príbehy
Môj príbeh
Odborné názvy
Ako pomôcť?
Okno poznania
Nebeská záhrada
Naše detičky
  » diskusné fórum
  » poradenské fórum
Básne
Literatúra
Poslali ste nám
články z tlače
Zaujímavé stránky
Finančný príspevok

Diskusné fórum o anjelikoch je venované našim zosnulým deťom - našim anjelikom a ich rodičom,
či všetkým milým ľuďom, ktorí sa chcú podeliť o svoju neľahkú životnú skúsenosť straty dieťatka.
.. Podelená bolesť je polovičnou bolesťou ..                              

|     Nový príspevok    |     Prehľad    |     Hľadať    |        

Titel  Autor  Datum 
 STE NAOZAJ MOCNÝ DR WALE
 Mathias Jorgensen   22.08.2024   11:14:38 

Titel : STE NAOZAJ MOCNÝ DR WALE
Autor: Mathias Jorgensen  ()     Datum:  22.08.2024 11:14:38

DR WALE NAJLEPŠÍ KÚZELNÍK KONTAKTUJTE HO NA WHATSAPP
+2347054019402 ALEBO E-MAIL: drwalespellhome@gmail.com

EFEKTÍVNE KÚZLO NALIEHAVEJ LÁSKY, KTORÉ RÝCHLE DOSTANE SVOJHO EX A ZACHRÁNITE VAŠE MANŽELSTVO!
Prepáč, že som to dal na net, ale mám to tiež. Navždy budem dlžná DR WALE za to, že napravil moje rozbité manželstvo po tom, čo ma manžel opustil kvôli inej žene na celé dva roky. Nikdy som neveril v láskavosť, kým ma môj priateľ nezoznámil s DR WALE. Spočiatku som bola voči nemu skeptická, pretože som veľa počula o falošných spúšťačoch žánrov, ale svoje pochybnosti som dala za hlavu, pretože som zúfalo chcela získať svojho manžela späť a urobila som podľa toho, o čo ma požiadal. Teraz je môj manžel späť hneď po niekoľkých týždňoch, keď mi DR WALE urobil kúzlo lásky. S manželom po dvoch rokoch rozpadnutého manželstva žijem opäť šťastne a nedám si pokoj, kým ho svet nespozná. Špecializuje sa tiež na druhy lotérií, propagačné druhy, E.T.C. Spojte sa s DR Wale teraz na jeho WhatsApp/Viber/Telegram: +2347054019402 ALEBO
E-mail: drwalespellhome@gmail.com

Odpovedať na príspevok
 Vaše meno:
 E-mail:
 Názov príspevku: