Titel : ANJELIK
|
Autor: Radoslava Švedlárová
()
Datum: 02.07.2003 15:13:10
Jednej mojej velmi dobrej znamej zomrelo v sobotu babätko. Mala tyzden pred porodom, vysledky a vsetko ostatne okolo babätka bolo celych devät mesiacov v poriadku. Velmi sa na svoje babätko spolu s manzelom tesili. Kazdy vecer mu pustali pesnicku na ktore sa im z bruska prihovaralo a kopalo svojimi nozickami. Vcera si otecko na pohrebe odnasal do nebicka svojho anjelika Samuelka. Mamicka na pohrebe nebola,pretoze ju z nemocnice nepustili. Este som s nou od jej tazkej "skuske" osudu nebola. Nepustia nas za nou. Boli sme iba s jej manzelom. Zvlada to velmi tazko, ale obdivujem ho.Aj napriek tomu ma v sebe vela sily. Mozno mi budete vediet poradit. Ako im mozem pomoct. Bojim sa, ze vo chvili ked ju stretnem nebudem vediet co povedat ako jej pomoct.Viem len jedno.Urcite jej porozpravam o tejto internetovej stranke.Dufam, ze im aspon trocha utisim ich bolest a trapenie. Chcem Vam podakovat, ze tato internetova stranka existuje. Pomohli ste aj mne, ale aj mnohým iným rodicom. Dakujem a vsetkym anjelikom odkazujem,ze sa raz urcite stretnu s tymi, ktorych nemali moznost spoznat a ktori ich nadovsetko nesmierne miluju. So svojimi rodicmi a surodencami.
|
|
|