Titel : Nahoda?
|
Autor: Dana
()
Datum: 16.07.2003 16:51:05
Mila Deniska,
dnes som uplnou "nahodou" len tak vytukala www adresu "anjeliky". Vobec neviem co ma to napadlo, pretoze som netusila, ci vobec nieco take existuje. Tvoju stranku som precitala takmer celu. A potom som si doma spomenula na jednu moju basen, ktoru som napisala ani neviem preco. Pretoze mne sa neprihodilo to, co v nej opisujem. Jednoducho ma vtedy nieco "prinutilo" sadnut si a pisat. A teraz, pred malou chvilockou ma napadlo - kedy som to vlastne pisala tu basen? Pozriem do obalu so vsetkymi mojimi basnickami a nemo pozeram na datum 17.07.2001. Zvlastne... a nielen to, ako sa vola a ze zajtra budu dva roky. Nahody neexistuju. Posielam ti tuto moju basen, vznik ktorej si doteraz neviem vysvetlit. Mozno patri tebe.
S laskou
Dana
"Anjelik"
Na svitani beriem deku z hojdacieho konika, stastie s kazdym zahojdanim z dosahu mi unika. Pri svetle sviecok, s rukami na koliske, nieco je vzdialene, nieco velmi blizke.
Po dlhych nociach, zmacanych slzami, smutok v nas zostal a smiech je za nami. K zemi ma tahaju okovy z otazok, na stene pohol sa malicky obrazok.
Stojim tu bezradna, s prikryvkou v naruci, osud nas okradol, bolest nas umuci. Ak sme si sudeni, teraz pri mne stoj, uz nie je na Zemi maly anjel tvoj.
Na svitani beriem deku z hojdacieho konika, a s poslednym zahojdanim nieco krasne zanika...
17.07.2001
|
|
|