Uvítanie
Slovo na úvod
Diskusné fórum
  » o anjelikoch
  » o všeličom
Poradenské fórum
Naše anjeliky
Skúsenosti a príbehy
Môj príbeh
Odborné názvy
Ako pomôcť?
Okno poznania
Nebeská záhrada
Naše detičky
  » diskusné fórum
  » poradenské fórum
Básne
Literatúra
Poslali ste nám
články z tlače
Zaujímavé stránky
Finančný príspevok

Diskusné fórum o anjelikoch je venované našim zosnulým deťom - našim anjelikom a ich rodičom,
či všetkým milým ľuďom, ktorí sa chcú podeliť o svoju neľahkú životnú skúsenosť straty dieťatka.
.. Podelená bolesť je polovičnou bolesťou ..                              

|     Nový príspevok    |     Prehľad    |     Hľadať    |        

Titel  Autor  Datum 
 moje anjeliky
 a?a   21.11.2003   17:14:11 
 RE: moje anjeliky
 Martina   01.12.2003   09:27:17 
 RE: moje anjeliky
 Janka   26.11.2003   19:29:02 
 RE: moje anjeliky - VYDRŽ!!!!
 Míla   25.11.2003   01:03:37 

Titel : moje anjeliky
Autor: a?a  ()     Datum:  21.11.2003 17:14:11

Pred týždňom som znova prišla o bábatko.Už druhý krát a je to oveľa ťahšie ako prvý krát.Vtedy som si myslela ..to sa stáva.Teraz sa bojím,že sa to stane znova.Ani neviem,či mám odvahu skúšať to znova.Dva krát v druhom mesiaci.Tak veľmi sme sa tešili a dúfali,že druhý krát to bude v poriadku .A stalo sa to znova.Je to veľmi ťažké a preto som veľmi šťastná,že už jednu dcérku mám.Má päť ročkov.Krásna slečna.Ale je jej smutno.Tak veľmi chce bračeka alebo sestričku.Akoby som niečo tušila ,ani raz som jej nepovedala,že čakam babätko.Až sa bojím ako by ju to ranilo,keby sa dozvedela,že sme ho stratili.A už dva krát.Neviem premôcť strach a bolesť z toho všetkého.Bude to ešte niekedy dobré? Teraz nás s manželom čakajú všetky tie testy,ale či nám to pomôže......neviem.Musím len dúfať.Mám veľký strach.Poraďte,ako sa s tým vyrovnať?

Odpovedať na príspevok
 Vaše meno:
 E-mail:
 Názov príspevku: