Titel : Posledná..
|
Autor: Masenka
()
Datum: 16.12.2003 22:03:06
Dnes som na istej hudobnej stanici videla videoklip skupiny DESMOD- Posledná.. Má krásny text. Tu je: Posledná
Hľadám, hľadám ťa tam, kde sú hviezdy Kde duša tvoja malá hniezdi A slabé krídla má
Hľadám, hľadám ťa v tej hroznej výške V tvojej obrázkovej knižke V každej fotke, ktorú mám
Tvoj plač znie Z výšky k nám Vo mne vrie Nezabúdam
Prosím, prosím tých, čo ťa strážia Nech na malú chvíľu mi vrátia To, pre čo žil som tak rád
Prosím, prosím ich tichým tónom Nestihol som dať ti zbohom Pohladiť posledný krát
Desmod-Posledná..album Derylov svet
Je to krásna piesen o jednom anjelikovy. Manzelka speváka Kulyho z tejto kapely,Danka, je moja velmi dobra priatelka.Kedze vo videoklipe su snimky ich synceka Majka, poziadala som ju o vysvetlenie, preco v klipe o mrtvom anjelikovy ukazujú snímky ich ziveho(niekedy az prilis :)) ) synceka. Povedala: Kuly sa chcel vzit do koze niekoho, komu zomrelo dietatko, aby pochopil, co je to za bolest.Snazil sa pochopit rodicov anjelikov! Podla mna je to krasne gesto! Na konci tohto videoklipu je motto kapely: Pre vsetkych tym, ktorym nebolo dopriate mat strazneho anjela!
|
|
|