Uvítanie
Slovo na úvod
Diskusné fórum
  » o anjelikoch
  » o všeličom
Poradenské fórum
Naše anjeliky
Skúsenosti a príbehy
Môj príbeh
Odborné názvy
Ako pomôcť?
Okno poznania
Nebeská záhrada
Naše detičky
  » diskusné fórum
  » poradenské fórum
Básne
Literatúra
Poslali ste nám
články z tlače
Zaujímavé stránky
Finančný príspevok
     
 
 

  Diskusné fórum o všeličom je tu pre Vás všetkých. Jednoducho píšte o svojich starostiach,
či radostiach, bolesti a šťastí ......
Alebo nám napíšte svoj názor na stránky Anjelikov.


    |     Nový príspevok    |     Prehľad    |     Hľadať    |        

  Titel  Autor  Datum 
 Napad
 Misa   07.10.2003   19:50:29 
 RE: Napad
 Denisa   12.10.2003   23:30:39 

  Titel : RE: Napad
Autor: Denisa  ()     Datum:  12.10.2003 23:30:39

Ahoj Miška

ďakujem za dobrú myšlienku, je možné mnoho toho ešte na týchto stránkach vylepšiť a vždy sa o to podľa mojich časových i finančných možností snažím.
Nad novým druhom diskusného fóra som už premýšľala, najmä kvôli dokonalejšej prehľadnosti. Zatiaľ som sa k tomu však nedopracovala. Tvoj tip (UBBfórum) som si prezrela, podľa opisu vyzerá byť veľmi dobré a praktické, finančne i niečo náročné (klasická verzia tuším okolo $200; poskladať sa na nové fórum je pekná myšlienka, ale neverím v jej realizáciu).
Ohľadom bezpečnosti diskusných fór, ochrana pred rôznymi provokáciami, či osočovaním, je žiaľ až nemožná. I keď máš fórum s podmienkou prihlásenia sa (ako užívateľ.....atď, ako si opisovala)-s čím získaš síce možnosť kedykoľvek zrušiť niekomu prístup, ale i naďalej je pre toho dotyčného možné zaregistrovať sa "nanovo" ako nový užívateľ, i s novým heslom, či mail adresou . Takže nejaká hodnotná kontrola, či ochrana sa nedá nadobudnúť.
Existuje síce ešte niekoľko iných možností ako niekomu povoliť, či zakázať prístup do diskus. fóra, ale hrať sa na nejakého "policajta" je skutočne to najmenej, čo by som chcela ....
Akokoľvek sa snažíme špekulovať, diskusia vo fórach sa odvíja od nás ľudí, a je len na nás samotných, čo chceme verejnosti oznámiť, a čím prispieť, aby sa nám žilo v našej spoločnosti o niečo ľahšie, príjemnejšie a s radosťou v srdci ....

Všetko dobré želá
Denisa

  Odpovedať na príspevok
 Vaše meno:
 E-mail:
 Názov príspevku: