Uvítanie
Slovo na úvod
Diskusné fórum
  » o anjelikoch
  » o všeličom
Poradenské fórum
Naše anjeliky
Skúsenosti a príbehy
Môj príbeh
Odborné názvy
Ako pomôcť?
Okno poznania
Nebeská záhrada
Naše detičky
  » diskusné fórum
  » poradenské fórum
Básne
Literatúra
Poslali ste nám
články z tlače
Zaujímavé stránky
Finančný príspevok
     
 
 

  Diskusné fórum o všeličom je tu pre Vás všetkých. Jednoducho píšte o svojich starostiach,
či radostiach, bolesti a šťastí ......
Alebo nám napíšte svoj názor na stránky Anjelikov.


    |     Nový príspevok    |     Prehľad    |     Hľadať    |        

  Titel  Autor  Datum 
 Náboženský charakter
 Denisa   12.10.2003   23:48:29 

  Titel : Náboženský charakter
Autor: Denisa  ()     Datum:  12.10.2003 23:48:29

Milí návštevníci:)

Niekoľkokrát som bola konfrontovaná s tým, že sa pre mnohých zdajú Anjeliky ako stránka s náboženským podtónom, či charakterom. V jednej diskusii na rodine.cz som sa k tejto téme už vyjadrovala, takže sa pre niektorých budem opakovať.
Propagácia akéhokoľvek náboženstva nebol nikdy môj cieľ, ktorý som chcela vytvorením týchto stránok dosiahnuť. Každý z nás môže veriť, či neveriť v čo chce a tieto stránky skutočne nezastupujú žiadne náboženstvo.
Ja osobne mám vytvorenú svoju predstavu v čo verím a čo mi pomáha žiť ďalej, a nikomu nechcem predpisovať nejaké náboženské, či iné „recepty“ do života. Stránky Anjeliky som sa snažila vytvoriť čisto len z mojej životnej skúsenosti, s vedomím, že je veľa rodičov, ktorí prežili niečo podobné. Komu vlastne sú tieto stránky venované som sa už rozpisovala i v tomto fóre, pod názvom – O čom sú stránky Anjeliky (2002-09-06).

Náboženský podtón možno pociťujú návštevníci nad obrázkom neba alebo preto, že v úvode opisujem ako verím, že naše deti sú anjele a pomáhajú nám ako samotné Božie. Z mojej strany to bolo myslené veľmi obrazne, čím som chcela utešiť samú seba i iných, a cez tento obraz chcela darovať našim detičkám vlastnú identitu, pretože častokrát sa rodičia stretnú s nepochopením svojho okolia, ak smútia nad stratou svojho ešte vlastne nenarodeného miminka.
Prirovnanie našich detičiek k anjelom je pre mňa niečim čistým a veľmi nežným, pretože naše detičky umreli veľmi krehunké ....

ďakujem za vypočutie:) a všetkých srdečne pozdravujem
Denisa


  Odpovedať na príspevok
 Vaše meno:
 E-mail:
 Názov príspevku: