Uvítanie
Slovo na úvod
Diskusné fórum
  » o anjelikoch
  » o všeličom
Poradenské fórum
Naše anjeliky
Skúsenosti a príbehy
Môj príbeh
Odborné názvy
Ako pomôcť?
Okno poznania
Nebeská záhrada
Naše detičky
  » diskusné fórum
  » poradenské fórum
Básne
Literatúra
Poslali ste nám
články z tlače
Zaujímavé stránky
Finančný príspevok
     
 
 

  Milí návštevníci, rada Vám predstavujem naše ďalšie Poradenské fórum, ktoré sa týka zdravia našich detí.
Poradenské fórum je určené všetkým stratou dieťatka postihnutým rodičom, ktorí dostali do daru ďalšie detičky.

Zodpovedané budú otázky súvisiace so zdravím dieťatka, jeho výživy a starostlivosti o dieťatko.
Taktiež je možné pýtať sa na ťažkosti a problémy predčasne narodených detičiek, detičiek so srdečnými vadami, s detskou mozgovou obrnou, či s rôznymi dedičnými chorobami.

Diskusia v tomto fóre sa môže rozvíjať i o problematike: ako riešiť smútok a nenaplnené očakávanie dieťatka, ktoré práve stratilo svojho túžobne očakávaného súrodenca.

 


    |     Nový príspevok    |     Prehľad    |     Hľadať    |        

  Titel  Autor  Datum 
 18 mesacne dieta nechce papat
 Sisa   11.04.2007   11:28:26 
 RE: 18 mesacne dieta nechce papat
 Kamila   12.04.2007   08:29:17 

  Titel : 18 mesacne dieta nechce papat
Autor: Sisa  ()     Datum:  11.04.2007 11:28:26

Dobry den

chcela by som sa poradit s inymi mamickami, pripadne s nejakym odbornikom ohladom stravovania mojej dcerky. Narodila sa v termine s porodnou vahou 3370, bola kojena do 11 mesiacov kedy sa sama "odpojila" a zhruba v tom case sme presli na sunar. Dostava rano okolo 6 pol siedmej 180 ml, a vecer rovnaku davku okolo 20:30. Od zaciatku ako sme presli na tuhu stravu bol s prikrmovanim velky problem. Dlho trvalo kym si navykla na zeleninku a masko a ked uz ako tak jedla tak som v januari isla do porodnice na tyzden a odvtedy je mala ako vymenena, nic varene nechce, odmieta aj ranajky, papa ako tak ovocie ale sladkeho by zjedla na vagon. Predpokladam ze za ten tyzden ju moji rodicia naucili na sladke lebodovtedy sme sa sladkostiam vyhybali. Neviem ako ju dostat do rezimu ze treba papat ranajky aj obed /teda aspon raz za den nieco varene/Skusala som uz vsetko mozne/krmenie za behu :),krmenie ked je zaujata inou cinnostou napr. tv alebo knizka, papanie pri stole s nami,vyhrazkou ked to nespapas spapam to ja a pod. nic nezabera. ked jej dam nieco nasilu hned to vypluje, niekedy ani jedlo neochutna a zatne zuby a nedostaneme do nej nic. Je treba sa znepokojovat? Zatial si drzi vahu nechudne. Moze to suvisiet s prichodom noveho surodenca ? Mam jej davat menej pit cez den aby sa jej neplnil zaludocek ?Dakujem za kazdu radu

  Odpovedať na príspevok
 Vaše meno:
 E-mail:
 Názov príspevku: