Uvítanie
Slovo na úvod
Diskusné fórum
  » o anjelikoch
  » o všeličom
Poradenské fórum
Naše anjeliky
Skúsenosti a príbehy
Môj príbeh
Odborné názvy
Ako pomôcť?
Okno poznania
Nebeská záhrada
Naše detičky
  » diskusné fórum
  » poradenské fórum
Básne
Literatúra
Poslali ste nám
články z tlače
Zaujímavé stránky
Finančný príspevok
     
 
 

  Milí návštevníci, rada Vám predstavujem naše ďalšie Poradenské fórum, ktoré sa týka zdravia našich detí.
Poradenské fórum je určené všetkým stratou dieťatka postihnutým rodičom, ktorí dostali do daru ďalšie detičky.

Zodpovedané budú otázky súvisiace so zdravím dieťatka, jeho výživy a starostlivosti o dieťatko.
Taktiež je možné pýtať sa na ťažkosti a problémy predčasne narodených detičiek, detičiek so srdečnými vadami, s detskou mozgovou obrnou, či s rôznymi dedičnými chorobami.

Diskusia v tomto fóre sa môže rozvíjať i o problematike: ako riešiť smútok a nenaplnené očakávanie dieťatka, ktoré práve stratilo svojho túžobne očakávaného súrodenca.

 


    |     Nový príspevok    |     Prehľad    |     Hľadať    |        

  Titel  Autor  Datum 
 Testis u bábätka
 Mirka   14.07.2007   23:12:59 
 RE: Testis u bábätka
 Kamila   23.07.2007   19:00:30 
 RE: Testis u bábätka
 Mirka   30.07.2007   22:37:58 
 RE: Testis u bábätka
 Mirka   20.08.2007   11:12:15 
 RE: Testis u bábätka
 Terezia   24.08.2010   11:33:23 

  Titel : RE: Testis u bábätka
Autor: Terezia  ()     Datum:  24.08.2010 11:33:23

Pisem ovela neskor, avsak ak by citali toto aj ine mamicky, najma pani Mirka, aj este teraz. Rada by som reagovala na to vsetko co sa vyssie popisalo.
Osobne povazujem nazor a intuiciu matky za to najdolezitejsie. Najma ak su nazory lekarov rozporuplne - takze neviem preco si pani Mirka neverite, ze to co citite je spravne. Tak to dala priroda - intuiciu, tusenie matke. Je to vase dieta, nebojte sa.
Tiez by som hormony nepichala, ved sa tym narusi cely hormonalny system!!! Babatko si to vsetko este len harmonizuje, zvyka si a cim viac chemie a umelin, tym horsie. Nielen kym je male. Moze sa to prejavit aj neskor. A kam sa ponahlat??? Aby to bolo do roka na mieste? A co ak to bude na mieste az v dvoch? Nic. Iba doktorka bude mat dobry pocit a dieta bude nadopovane hormonmi. Pre dobry pocit doktorov ja synovi hormony podavat nebudem.

Mame ten isty "problem". No cakam. Nechavam synovi a prirode cas. Teraz mame rok a 4mesiace. Lekari nas uz viac krat strasili. Nedala som sa, pockala som a syn je v poriadku. A to mal mat podla nich rastep chrbtice, neskor obrovsku obezitu s nutnou hospitalizaciou a liecbou (napokon pani Dr. iba nie velmi dobre doplnila udaje do tabulky) a hydrokeliu, ktora sa "zazracne sama" stratila. Pritom doktorka a internet uz strasili, ze to sa musi aj operacne odstranovat... Ooo a skoro som zabudla. Mali sme aj zlezanu hlavicku. Ziadna diagnoza, iba trosku nepravidelna lebka. Tak sme chodili na rehabilitacie, kde riesili, ze v 4m si este sam nesadne. No nesadne! A ani ho nebudem nutit. Pockam a kym nebude sediet v 6m, ci trochu neskor, nutit ho ani nebudem. Ani s nim doma cvicit do revu. Napokon este aj bredbiehal v obratnosti.
Niekedy sa mi zda, ze sa zbytocne riesi, co by sa nemuselo. Doktorov si vazim, mnohych obdivujem. Len k ich mudrym radam a poznatkom este pridavam moj usudok a intuiciu. Aby som ja bola spokojna, ze to nase rozhodnutie je pre syna najlepsie.


  Odpovedať na príspevok
 Vaše meno:
 E-mail:
 Názov príspevku: