Uvítanie
Slovo na úvod
Diskusné fórum
  » o anjelikoch
  » o všeličom
Poradenské fórum
Naše anjeliky
Skúsenosti a príbehy
Môj príbeh
Odborné názvy
Ako pomôcť?
Okno poznania
Nebeská záhrada
Naše detičky
  » diskusné fórum
  » poradenské fórum
Básne
Literatúra
Poslali ste nám
články z tlače
Zaujímavé stránky
Finančný príspevok
     
 
 

  Milí návštevníci, rada Vám predstavujem naše ďalšie Poradenské fórum, ktoré sa týka zdravia našich detí.
Poradenské fórum je určené všetkým stratou dieťatka postihnutým rodičom, ktorí dostali do daru ďalšie detičky.

Zodpovedané budú otázky súvisiace so zdravím dieťatka, jeho výživy a starostlivosti o dieťatko.
Taktiež je možné pýtať sa na ťažkosti a problémy predčasne narodených detičiek, detičiek so srdečnými vadami, s detskou mozgovou obrnou, či s rôznymi dedičnými chorobami.

Diskusia v tomto fóre sa môže rozvíjať i o problematike: ako riešiť smútok a nenaplnené očakávanie dieťatka, ktoré práve stratilo svojho túžobne očakávaného súrodenca.

 


    |     Nový príspevok    |     Prehľad    |     Hľadať    |        

  Titel  Autor  Datum 
 smútok
 Sona   05.05.2017   21:09:19 

  Titel : smútok
Autor: Sona  ()     Datum:  05.05.2017 21:09:19

Ja mám tiež problém musela som porodiť synčeka v 23tt, prestalo mu byť srdiečko. Som smutná lebo celý život som túžila po dieťatku po 5 rokoch manž. sa mi podarilo otehotnieť a bolo to mimo maternicové tj. operacia a smutok. Po 2,5 roku po prvom zase mimo maternicové a zase smutok a operácia. Tak som už nemala možnosť normálne otehotnieť. Adopciu sme zvažovali ale rozhodli sme sa pre umelé 2x neúspech a psychika dole vodou. Odišli sme do Anglicka a po 5 rokoch sa mi podarilo otehotnieť po umelom oplodnení v Anglicku a radosť bola obrovská. Syn rástol a po 2,5 roku som otehotnela znova a bolo to zase mimo. Dosť som bola smutná no myslela som si že to je znamenie, aby som to skúsila znova. Bola so 3x na umelom až na 4x sa to opäť podarilo moja duša velebila Boha za jeho nesmierne milosrdenstvo.Po 20 rokoch som bola opäť šťastná no v 6 mesiaci mi dieťatko zomrelo. Stále som smutná a plačem aj keď viem že mám ešte syna a má len 5 no ta bolesť je silnejšia nedá sa my myslieť a zaradiť sa do života. Nájsť cestu, prácu a zmysel života. Neviem či som správne popísala všetko čo cítim niečo sa slovami nedá povedať.

  Odpovedať na príspevok
 Vaše meno:
 E-mail:
 Názov príspevku: