Titel : Pre Teba anjelik
|
Autor: Zuzana
()
Datum: 26.01.2004 21:04:38
Je to síce už asi 3 mesiačiky,čo nám odišiel náš anjelik do nebíčka, no každučký dník myslíme na neho.Už veľmi skoro som tušila,že tie zvlášte neopísateľné pocity niečo znamenajú.Keď som si spravila prvý test a zbadala na ňom 2 čiaročky,celá rozžiarená som utekala za manželom,ktorý sa práve prebudil. A zrazu na mňa kukali rozžiarené očká mojej polovičky,plné šťastia,moc sme sa tešili,tak veľmi sme túžili po našom bábenku.Bolo to práve 1.novembra.I ďalšie 2 testy nám potvrdili,že pod srdiečkom nám rastie pokladík..Išli sme pani doktorke,ktorá nám to ešte nevedela potvrdiť,keďže to boli práve 4 týždne a tak nám vravela,aby sme prišli o 10 dní.Celý týždeň sa nám zdal ako dlhá večnosť.No keďže sme si boli už úplne istí,tešili sme sa ako malé deti..A krásne žlté topánočky sme si dali do izbičky.Presne týždeň na to ma prebudila teplota a zbadala som,že niečo začína byť nie úplne v poriadku.A tak sme išli doktorke.Plakala som,lebo som tušila,že to asi nie je dobré..Pani doktorka mi oznámila,že na sone vidí malého "púčika",tak mi od radosti vypadli slzičky,nevedela som,či sa mám tešiť alebo báť.Bolo to oboje zároveň.Doktorka mi povedala, že keby sa zhoršilo,mám okamžite prísť.Bol krásny slnečný dník,11.11.2003.A hneď ako som vybehla od doktorky,vrhla som sa do náručia manželovi a povedala mu so slzičkami v očiach,že čakáme"púčika" Ten deň bol krásny a ťažký zároveň,lebo už večer som ležala v nemocnici..Bolo to veľmi ťažké..lebo som vedela,že náš pokladík nám odchádza.Na Vianoce sme chceli dať všetkým darček, potešiť ich,že v júli príde na svet náš pokladík.No pán božko si ho vzal do nebíčka.Bola som v 6.týždni, neviem či to bolo dievčatko, alebo chlapček,no srdiečko mu už bilo pre nás,ešte sme mu ani meno nestihli dať,no bol to náš "púčik",ktorého sme od prvej chvíle ľúbili a strašne sa na neho tešili a snáď mu naša láska pripravila cestičku do nebíčka.Púčik a toto je pre teba:"?úbime a a navždy budeme,vieme náš anjelik že si v nebíčku a pozeráš sa na nás a veríme,že nás počuješ,ako sa s tebou rozprávame.Určite sa hore raduješ lebo si tam neni sám,ale spolu s tvojim deduškom i pradeduškom a raz sa určite všetci spolu stretneme! A maminka s ocinkom je moc rada,že našli túto poštovú schránku na nebeskej bráne aby ti mohli napísať.Posielame božtek. S veľkou a vrúcnou láskou tvoja maminka a ocinko, pre ktorých stále si!
|
|
|