Uvítanie
Slovo na úvod
Diskusné fórum
  » o anjelikoch
  » o všeličom
Poradenské fórum
Naše anjeliky
Skúsenosti a príbehy
Môj príbeh
Odborné názvy
Ako pomôcť?
Okno poznania
Nebeská záhrada
Naše detičky
  » diskusné fórum
  » poradenské fórum
Básne
Literatúra
Poslali ste nám
články z tlače
Zaujímavé stránky
Finančný príspevok

Diskusné fórum o anjelikoch je venované našim zosnulým deťom - našim anjelikom a ich rodičom,
či všetkým milým ľuďom, ktorí sa chcú podeliť o svoju neľahkú životnú skúsenosť straty dieťatka.
.. Podelená bolesť je polovičnou bolesťou ..                              

|     Nový príspevok    |     Prehľad    |     Hľadať    |        

Titel  Autor  Datum 
 Pre Teba anjelik
 Zuzana   26.01.2004   21:04:38 
 RE: Pre Teba anjelik
 Milka   29.01.2004   19:41:24 

Titel : Pre Teba anjelik
Autor: Zuzana  ()     Datum:  26.01.2004 21:04:38

Je to síce už asi 3 mesiačiky,čo nám odišiel náš anjelik do nebíčka,
no každučký dník myslíme na neho.Už veľmi skoro som tušila,že tie zvlášte
neopísateľné pocity niečo znamenajú.Keď som si spravila prvý test a zbadala
na ňom 2 čiaročky,celá rozžiarená som utekala za manželom,ktorý sa práve prebudil.
A zrazu na mňa kukali rozžiarené očká mojej polovičky,plné šťastia,moc sme sa tešili,tak veľmi sme
túžili po našom bábenku.Bolo to práve 1.novembra.I ďalšie 2 testy nám potvrdili,že pod srdiečkom nám rastie
pokladík..Išli sme pani doktorke,ktorá nám to ešte nevedela potvrdiť,keďže to boli
práve 4 týždne a tak nám vravela,aby sme prišli o 10 dní.Celý týždeň sa nám zdal ako
dlhá večnosť.No keďže sme si boli už úplne istí,tešili sme sa ako malé deti..A krásne
žlté topánočky sme si dali do izbičky.Presne týždeň na to ma prebudila teplota a zbadala som,že
niečo začína byť nie úplne v poriadku.A tak sme išli doktorke.Plakala som,lebo som tušila,že
to asi nie je dobré..Pani doktorka mi oznámila,že na sone vidí malého "púčika",tak mi od radosti
vypadli slzičky,nevedela som,či sa mám tešiť alebo báť.Bolo to oboje zároveň.Doktorka mi povedala,
že keby sa zhoršilo,mám okamžite prísť.Bol krásny slnečný dník,11.11.2003.A hneď ako som vybehla
od doktorky,vrhla som sa do náručia manželovi a povedala mu so slzičkami v očiach,že čakáme"púčika"
Ten deň bol krásny a ťažký zároveň,lebo už večer som ležala v nemocnici..Bolo to veľmi ťažké..lebo som
vedela,že náš pokladík nám odchádza.Na Vianoce sme chceli dať všetkým darček, potešiť ich,že v júli príde
na svet náš pokladík.No pán božko si ho vzal do nebíčka.Bola som v 6.týždni, neviem či to bolo dievčatko,
alebo chlapček,no srdiečko mu už bilo pre nás,ešte sme mu ani meno nestihli dať,no bol to náš "púčik",ktorého sme od prvej chvíle ľúbili a strašne sa na neho tešili a snáď mu naša láska pripravila cestičku do nebíčka.Púčik a toto je pre teba:"?úbime
a a navždy budeme,vieme náš anjelik že si v nebíčku a pozeráš sa na nás a veríme,že nás počuješ,ako sa s tebou
rozprávame.Určite sa hore raduješ lebo si tam neni sám,ale spolu s tvojim deduškom i pradeduškom a raz sa určite
všetci spolu stretneme! A maminka s ocinkom je moc rada,že našli túto poštovú schránku na nebeskej bráne aby ti
mohli napísať.Posielame božtek.
S veľkou a vrúcnou láskou tvoja maminka a ocinko, pre ktorých stále si!

Odpovedať na príspevok
 Vaše meno:
 E-mail:
 Názov príspevku: