Titel : RE: Pre Teba anjelik
|
Autor: Milka
()
Datum: 29.01.2004 19:41:24
Ahoj Zuzana, po precitani Tvojho pribehu mi tiekli slzy. Viem presne cim si presla aj spolu s Tvojim manzelom. Zazili sme obe to iste, ale to nas urcite nezastavi na nasej ceste za novym pokladom. Musim povedat, ze velmi mi pomohli tieto stranky tu. Citila som sa velmi sama so svojim pribehom a vdaka Tebe a ostatnym tu maminam anjelikov som pookriala a opat nadobudla energiu do dalsich dni. Musim Ti napisat, ze predvcerom vecer som sa nesmierne modlila k Bohu a si predstav, ze vcera som postretala takych priatelskych ludi, az som bola uplne prekvapena a cela stastna. Dokonca som stretla jednu pani, ktora ma chce zoberat so sebou do kostola. Neviem sa po anglicky modlit a tu v Texase je tolko vselijakych roznych kostolov az clovek nevie, do ktoreho ma ist. Je neskutocne, kolko je v US roznych nabozenstiev. Zijeme s muzom v malom meste a jedina spolocenska udalost tu je chodit a stretnut sa v kostole. Ludia sa tam spolocne modlia, ale aj rozpravaju o beznom zivote a tak. Zda sa mi, ze je to tam viacej uvolnene ako u nas doma. Na Sk som do kostola isla tak raz za rok...nemala som v kostoloch prijemne pocity. Uvidim, ake je to tu.....kazdopadne je to jedna z moznosti, ako tu stretnut ludi. Velmi sa tomu tesim a verim, ze modlidba dokaze zazraky. Budem sa modlit aj za Tvojho anjelika, ktory sa urcite hra s ostatnymi anjelikmi ostatnym maminiek. Drzim palceky a tesim sa na tvoj email. Milka
|
|
|