Uvítanie
Slovo na úvod
Diskusné fórum
  » o anjelikoch
  » o všeličom
Poradenské fórum
Naše anjeliky
Skúsenosti a príbehy
Môj príbeh
Odborné názvy
Ako pomôcť?
Okno poznania
Nebeská záhrada
Naše detičky
  » diskusné fórum
  » poradenské fórum
Básne
Literatúra
Poslali ste nám
články z tlače
Zaujímavé stránky
Finančný príspevok

Diskusné fórum o anjelikoch je venované našim zosnulým deťom - našim anjelikom a ich rodičom,
či všetkým milým ľuďom, ktorí sa chcú podeliť o svoju neľahkú životnú skúsenosť straty dieťatka.
.. Podelená bolesť je polovičnou bolesťou ..                              

|     Nový príspevok    |     Prehľad    |     Hľadať    |        

Titel  Autor  Datum 
 nenarodené deti
 lubka   01.12.2004   12:43:00 
 RE: nenarodené deti
 Marina   14.12.2004   18:31:18 
 RE: nenarodené deti
 Margita   05.12.2004   21:09:45 

Titel : nenarodené deti
Autor: lubka  ()     Datum:  01.12.2004 12:43:00

Milé mamičky nenarodených detí,
nedávno som natrafila na článok, ktorý ma veľmi zaujal a rozhodla som sa ho tu prerozprávať.
Jednej mamičke zistili v 9. týždni, že jej dieťatku nebije srdiečko. Musela sa podrobiť zákroku. Po prepustení z nemocnice sa rozhodla, že najlepšie bude, ak na všetko skúsi zabudnúť, ak sa pomocou manželovej lásky a Boha cez to všetko prenesie. Veľmi sa však mýlila. Svoju bolesť zo straty, nevyplakané slzy, pretrvávajúcu zatrpknutosť a hnev pochovala zaživa vo svojej duši, kde sa jej však vytvoril jeden studený a tmavý kút. Po istom čase sa jej dostala do rúk kniha Eliasa Vellu "Ježiš, môj uzdravovateľ". A v nej kapitola "Slovo o potratoch - problém neprijatých detí". Otec Vella tam píše: "Mnoho matiek radšej nehovorí o deťoch, ktoré zomreli pri potrate, ako keby vôbec neexistovali... Aj takéto dieťa je osoba a chce, aby ju rodina prijala. Je veľmi dôležité dať tomuto dieťaťu meno... Aj toto dieťa klope na vaše dvere a chce, aby ste ho prijali za plnohodnotného člena rodiny. Toto dieťa miluje svoju rodinu a chce sa za ňu modliť, no jeho modlitba je zablokovaná..." Tieto slová v jej srdci spôsobili obrovský obrat. Bola usvedčená z neprijatia, ale aj naplnená milosťou a chuťou všetko prežiť nanovo - podľa Božej vôle. Prijala svoje dieťa, dala mu meno a ďakovala Bohu celým srdcom, že si vybral práve plod jej lona - jej dieťa, aby ustavične hľadelo na Jeho tvár. Dokázala o tom hovoriť aj pred druhými a ešte v ten mesiac jej Boh požehnal ďalšie dieťa.
Dúfam, že toto svedectvo pomôže aj niekomu ďalšiemu.
?ubka

Odpovedať na príspevok
 Vaše meno:
 E-mail:
 Názov príspevku: