Uvítanie
Slovo na úvod
Diskusné fórum
  » o anjelikoch
  » o všeličom
Poradenské fórum
Naše anjeliky
Skúsenosti a príbehy
Môj príbeh
Odborné názvy
Ako pomôcť?
Okno poznania
Nebeská záhrada
Naše detičky
  » diskusné fórum
  » poradenské fórum
Básne
Literatúra
Poslali ste nám
články z tlače
Zaujímavé stránky
Finančný príspevok

Diskusné fórum o anjelikoch je venované našim zosnulým deťom - našim anjelikom a ich rodičom,
či všetkým milým ľuďom, ktorí sa chcú podeliť o svoju neľahkú životnú skúsenosť straty dieťatka.
.. Podelená bolesť je polovičnou bolesťou ..                              

|     Nový príspevok    |     Prehľad    |     Hľadať    |        

Titel  Autor  Datum 
 nenarodené deti
 lubka   01.12.2004   12:43:00 
 RE: nenarodené deti
 Marina   14.12.2004   18:31:18 
 RE: nenarodené deti
 Margita   05.12.2004   21:09:45 

Titel : RE: nenarodené deti
Autor: Marina  ()     Datum:  14.12.2004 18:31:18

Som rada,že som náhodou prišla na túto stránku. Ja som prežila podobný príbeh. 17.12. to bude rok, čo som bola na ultrazvuku (v 11. týždni tehotenstva)a dozvedela som sa, že môjmu dieťatku nebije srdiečko. S bolesťou v srdcisom prijala tú správu, ale bola som vďačná, že mi ho lekárka ukázala na obrazovke. Prvý a posledný krát som videla svoje nenarodené dieťatko. Ten obraz nosim stále v pamäti a nikdy ho nevymažem. Rano som mala ísť na zákrok do nemocnice, ale nadránom som spontánne potratila. Bolo to pre nás veľmi ťažké. Tehotenstvo síce prišlo nečakane, lebo s manželom sme sa už veľmi dlho pokúšali o babätko, ale akosi nám to nevychádzalo. Keď sme sa s tým zmierili, tak asi po roku som zistila, že som tehotná. Máme už 14 ročného syna, ktorý mal vtedy 13, ale aj on sa na dieťatko veľmi tešil. Preto bola tá správa, že naše bábätko nepríde na svet, pre mňa dvojnásobne bolestivá. Neviem síce, či to bolo dievčatko alebo chlapček, v nemocnici a ani moja gynekologička mi to nepovedali, ale ja som ešte počas tehotenstva akosi cítila, že to je dievčatko a dali sme mu meno Stella. Verím, že moja Stellinka je medzi anjelikmi a stráži nás... Nikdy na Teba nezabudnem.

Odpovedať na príspevok
 Vaše meno:
 E-mail:
 Názov príspevku: