Titel : RE: nenarodené deti
|
Autor: Marina
()
Datum: 14.12.2004 18:31:18
Som rada,že som náhodou prišla na túto stránku. Ja som prežila podobný príbeh. 17.12. to bude rok, čo som bola na ultrazvuku (v 11. týždni tehotenstva)a dozvedela som sa, že môjmu dieťatku nebije srdiečko. S bolesťou v srdcisom prijala tú správu, ale bola som vďačná, že mi ho lekárka ukázala na obrazovke. Prvý a posledný krát som videla svoje nenarodené dieťatko. Ten obraz nosim stále v pamäti a nikdy ho nevymažem. Rano som mala ísť na zákrok do nemocnice, ale nadránom som spontánne potratila. Bolo to pre nás veľmi ťažké. Tehotenstvo síce prišlo nečakane, lebo s manželom sme sa už veľmi dlho pokúšali o babätko, ale akosi nám to nevychádzalo. Keď sme sa s tým zmierili, tak asi po roku som zistila, že som tehotná. Máme už 14 ročného syna, ktorý mal vtedy 13, ale aj on sa na dieťatko veľmi tešil. Preto bola tá správa, že naše bábätko nepríde na svet, pre mňa dvojnásobne bolestivá. Neviem síce, či to bolo dievčatko alebo chlapček, v nemocnici a ani moja gynekologička mi to nepovedali, ale ja som ešte počas tehotenstva akosi cítila, že to je dievčatko a dali sme mu meno Stella. Verím, že moja Stellinka je medzi anjelikmi a stráži nás... Nikdy na Teba nezabudnem.
|
|
|