Titel : RE: dve deticky
|
Autor: Lucie
()
Datum: 21.12.2005 14:18:03
Gabrielo moc dobře ti rozumím a vím co cítíš.....přišla jsem o dvě nenarozené dětičky přesně do roka od sebe. Byli to nejcennější co jsem kdy měla. Už proto co všechno předcházelo jejich početí. Chtěla bych ti nějak pomoct a poradit, ale radu neznám. Už teď vím, že dočkám-li se ještě někdy dalšího těhotenství(bohužel jsem neplodná a odkázaná pouze na IVF), budu mít hrozný strach, že to prožiju znovu. Ale snad ještě větší strach mám z toho, že už se nikdy nezadaří. Všechno je teď pro nás dvě asi příliš čerstvé a bolavé. Dopřejme si čas a ten snad tu bolest otupí aspoň natolik, aby se s ní dalo dál žít. Moc ti držím palečky, aby to nejhorší brzy přebolelo a ty ses konečně dočkala zdravého miminka. Já přišla o první dítě 19.11.2004 a o druhé 22.11.2005...psala jsem o tom v diskuzi o anjelikoch. Mám pocit,jako by naše Vánoce byly prokleté. Hrozně jsem se na letošní Vánoce těšila, že budem konečně tři (i když maličká samozřejmě teprve v bříšku). Teď se ten den blíží a já se cítím hrozně prázdná....nemám chuť být ani veselá ani šťastná jak se o Vánocích sluší a jak ode mně každý očekává. Doufám, že příští Vánoce budem mít obě veselejší. Foukám foukám na tvoji bolístku a myslím na tebe i tvoje dva nenarozené andílky. Věřím, že teď jsou někde s těmi mými a je jim všem dobře.
|
|
|