Titel : RE: dve deticky
|
Autor: Timea
()
Datum: 09.01.2006 15:35:03
trochu iny pohlad na vec...mala som spontany potrat v 21 tyzdni, potratila som dvojcata. Dnes mam 2 deti, syn ma 2 a pol a dcera 9 mesiacov. Su nadherne deti a zdrave ako buk, pred nimi moje dvojcata mali blizko k zivotu, dokonca som zacala kupovat pre ne oblecenie, pripravovat sa na zivot matky vsetko premyslnene...no clovek mieni a pan Boh meni sa vravi a zrazu baaac rana, potrat a dve deti z mojho zivota navzdy prec. Bolo to tazke, nie su na to lieky no vzdavat sa to je to najhorsie co clovek moze urobit. predstav si na tomto svete len urcity cas, urcity pocet dni a hodin, nestoji to za to aby si kazdu svoju minutu obetovala ak to naozaj chces s pokusom o deti mat ich? Nic ine cloveku neostava len si dopriat dost odpocinku aby opat nabral sily a pokusal sa opat prezit a skusat od znovu kolko razy len moze a hlavne sa nevzdavat, mne sa to nepise lahko lebo som chodila v tych topankach takze pisem zo skusenosti a ver mi, nic nie je lepsie ako mat pocit ze som to nevzdala a este jedna vec ak mam mat este viac deti, kazde bude velmi milovane a vitane a necitim sa vinna ani slaba ze som kedysi potratila a zlyhala, teda priroda ma nepripravila na matku s dvojickami ako som to chcela, prave preto co mi zivot donesie beriem a vazim si kazdu minutu prezitu a tesim sa zo zivota...a mala som velke depresie pred pocatim aj po...
|
|
|