Titel : RE: Zivot je kruty
|
Autor: A.K.
()
Datum: 27.01.2006 10:13:23
ahojte, dakujem velmi pekne za vase slova velmi to pomaha...je ovela lepsie sa vyzalovat cudzim ludom pisanym slovom ako sa rozpravat o tom vsetkom s ludmi, ktori az velmi dobre poznaju cely pribeh... este raz dakujem a prajem, aby vsetci boli aj so svojimi ratolestami v zivote zdravi a stastni... ak niekto zaziva podobnu situaciu, alebo len tak ma chut sa porozpravat..., moj mail:anike@pobox.sk pa a stastni zivot... anicka A.K.: ------------------------------- ahojte vsetci, ked tu tak sedim a citam si vsetky tieto smutne pribehy, slzy mi stekaju po tvari a snazim sa vzit do koze ake to je splodit dietatko, maleho anjelika s milovanym clovekom ...ja to uz nezazijem, lebo moja najvacsia laska Petko navzdy odisiel a je z neho jeden krasny velky anjelik s blondavymi vlaskami a modrymi ockami ale ma tam aj svojho maleho drobceka- synovca ci neterku... vsetko sa to zacalo v lete t. r., ked mi brat oznamil, ze jeho priatelka je tehotna, bola som nesmierne stastna, ze budem tetou a cela rodina sa bude radovat z toho malinkeho drobceka.urcite by to tak bolo, bol by zahrnuty laskou, a urcite by mu nikdy nic nechyalo...ale jeho matka sa rozhodla inak, aj napriek tomu, ze sme sa ju snazili prehovorit zo vssetkych nasich moznych sil.nepodarilo sa to, co nam vsetkym je dodnes luto, a uz aj ona ma na to iny nazor.akonahle vysla z tej vrazdiacej miestnosti, vsetko sa jej zrutilo, lutovala a bratovi len napisala:
|
|
|