Uvítanie
Slovo na úvod
Diskusné fórum
  » o anjelikoch
  » o všeličom
Poradenské fórum
Naše anjeliky
Skúsenosti a príbehy
Môj príbeh
Odborné názvy
Ako pomôcť?
Okno poznania
Nebeská záhrada
Naše detičky
  » diskusné fórum
  » poradenské fórum
Básne
Literatúra
Poslali ste nám
články z tlače
Zaujímavé stránky
Finančný príspevok

Diskusné fórum o anjelikoch je venované našim zosnulým deťom - našim anjelikom a ich rodičom,
či všetkým milým ľuďom, ktorí sa chcú podeliť o svoju neľahkú životnú skúsenosť straty dieťatka.
.. Podelená bolesť je polovičnou bolesťou ..                              

|     Nový príspevok    |     Prehľad    |     Hľadať    |        

Titel  Autor  Datum 
 Pribeh so stastnym koncom
 Tana   13.03.2006   22:02:57 
 RE: Pribeh so stastnym koncom
 Lucie   13.03.2006   23:15:02 
 Mirka   21.03.2006   21:47:39 
 Majka   06.04.2006   17:52:30 
 Mirka   21.03.2006   21:46:42 

Titel : RE: Pribeh so stastnym koncom
Autor: Majka  ()     Datum:  06.04.2006 17:52:30

Tana, Mirka a vsetky ostatne maminy s nadejou.

Som na tom podobne. Po prvom velmi smutnom tehotenstve som sa nevedela dockat kedy prejde ten (v mojom pripade) rok. A ked konecne presiel, druhe tehotenstvo skoncilo velmi skoro.
Tie najsmutnejsie chvile v mojom zivote spolu so vsetkymi okolnostami okolo toho (hlavne uplna strata dovery v nase zdravotnictvo) ma obrali o vsetku odvahu.
Presli uz dalsie 4 roky a na tretie tehotenstvo som sa neodhodlala. Neviem ci to dokazem. Aj ja som zbabela - velmi.
Na anjeliky som zavitala po velmi dlhom case. Ked mi bolo najhorsie, tieto stranky spolu s Deniskou mi velmi pomohli. Ale casom som prestala pribehy citat, lebo ma oberali o odvahu stale viac.
Teraz hladam cestu ako sa nebat, pokusam sa prekonat ten strach a znova sa snazit o babo. Velmi sa mi nedari a cas bezi.
Ale jednym som si ista, bez babatka neostanem. Ak nebude moje, dam lasku cudziemu dietatku.
Tiez som si urcila hranicu, ale casovu, dokedy sa budem odhodlavat a dufat, ze ten strach v sebe zlomim. Bojim sa bojovat proti celemu svetu a este viac sa bojim toho strasneho prazdna ked babo odide.

Nuz, musim sa uz konecne odhodlat. Tana mi je prikladom. Jedine, co mi stoji v ceste je moj strach.

Odpovedať na príspevok
 Vaše meno:
 E-mail:
 Názov príspevku: