Titel : RE: Pribeh so stastnym koncom
|
Autor: Majka
()
Datum: 06.04.2006 17:52:30
Tana, Mirka a vsetky ostatne maminy s nadejou.
Som na tom podobne. Po prvom velmi smutnom tehotenstve som sa nevedela dockat kedy prejde ten (v mojom pripade) rok. A ked konecne presiel, druhe tehotenstvo skoncilo velmi skoro. Tie najsmutnejsie chvile v mojom zivote spolu so vsetkymi okolnostami okolo toho (hlavne uplna strata dovery v nase zdravotnictvo) ma obrali o vsetku odvahu. Presli uz dalsie 4 roky a na tretie tehotenstvo som sa neodhodlala. Neviem ci to dokazem. Aj ja som zbabela - velmi. Na anjeliky som zavitala po velmi dlhom case. Ked mi bolo najhorsie, tieto stranky spolu s Deniskou mi velmi pomohli. Ale casom som prestala pribehy citat, lebo ma oberali o odvahu stale viac. Teraz hladam cestu ako sa nebat, pokusam sa prekonat ten strach a znova sa snazit o babo. Velmi sa mi nedari a cas bezi. Ale jednym som si ista, bez babatka neostanem. Ak nebude moje, dam lasku cudziemu dietatku. Tiez som si urcila hranicu, ale casovu, dokedy sa budem odhodlavat a dufat, ze ten strach v sebe zlomim. Bojim sa bojovat proti celemu svetu a este viac sa bojim toho strasneho prazdna ked babo odide.
Nuz, musim sa uz konecne odhodlat. Tana mi je prikladom. Jedine, co mi stoji v ceste je moj strach.
|
|
|