Diskusné fórum o anjelikoch je venované našim zosnulým deťom - našim anjelikom a ich rodičom,
či všetkým milým ľuďom, ktorí sa chcú podeliť o svoju neľahkú životnú skúsenosť straty dieťatka.
dovolte mi podelit sa s vami s mojim osudom. Mam 25 rokov dost workoholicky zalozena zena tak mi aj uniklo ze uz 2 mesiace nemam menzes a v januari 2006 som isla k lekarke s tym ze mi meska menstruacia doktorka mi potvrdila graviditu a boli sme vsetci stastny urcite to vsetky poznate no 28 februara som uz lezala v zakrokovej miestnosti pretoze moj anjelik odumrel v 14 tyzdni proste sa mu nechcelo zit. Nevyvijal sa. Zmenila som doktorku pretoze za 14 tyzdnom mi neurobila ani krvne testy ani sono co sa mi zdalo cudne. Paradoxom osudu vsak je ze dna 4.9. 2006 kedy som mala termin mojho prveho dietatka som doma potratila znovu. Po pol roku co sme sa snazili zaplnit prazdne miesto nam lekary stale tvrdili ze tehotna nie som. Aj som tomu verila az do momentu ked som si myslela ze mam menzes a zo mna vzbehol gestacny vacok aj s plodom. Dnes rano ma prepustili po kyretazi domov nakolko mi v maternici odtalo 25mm tkaniva a opat mam ten hrozny pocit prazdnoty v sebe. Neviem ako dalej no moje dva anjeliky su spolu hore dufam ze im je tam spolu dobre