Uvítanie
Slovo na úvod
Diskusné fórum
  » o anjelikoch
  » o všeličom
Poradenské fórum
Naše anjeliky
Skúsenosti a príbehy
Môj príbeh
Odborné názvy
Ako pomôcť?
Okno poznania
Nebeská záhrada
Naše detičky
  » diskusné fórum
  » poradenské fórum
Básne
Literatúra
Poslali ste nám
články z tlače
Zaujímavé stránky
Finančný príspevok

Diskusné fórum o anjelikoch je venované našim zosnulým deťom - našim anjelikom a ich rodičom,
či všetkým milým ľuďom, ktorí sa chcú podeliť o svoju neľahkú životnú skúsenosť straty dieťatka.
.. Podelená bolesť je polovičnou bolesťou ..                              

|     Nový príspevok    |     Prehľad    |     Hľadať    |        

Titel  Autor  Datum 
 hrozna bolest a prazdno v dusi
 petrana Karakova   05.09.2006   21:02:18 
 RE: hrozna bolest a prazdno v dusi
 Milka   17.09.2006   11:09:37 
 petrana   17.09.2006   11:56:23 
 Milka   17.09.2006   13:04:34 
 Denisa   17.09.2006   13:20:28 
 Jana   18.09.2006   11:19:14 
 Milka   19.09.2006   06:42:16 
 Jana   19.09.2006   14:20:10 

Titel : RE: hrozna bolest a prazdno v dusi
Autor: Jana  ()     Datum:  18.09.2006 11:19:14

Je to už 8 měsícu bez dvou dnu,když mi moje Adélka odešla, v39tt jsem ji porodila mrtvou,byla a je to pro mě hrozná bolest,která se, ale časem trochu utlumujea člověk se snaží jít dál,hlavně kvuli svým blízským.Chci Vám jen říci, že mě to moc mrzí co se vám stalo,občas si to tu ještě čtu,ale už méně,mě se povedlo 5měsícu od porodu Adélky otěhotnět.Žádný doktor vám neřekne správnou dobu kdy otěhotnět znovu,ale ze své zkušenosti vám mohu říci,že jsem hrozně štastná,ale strach u mě stále převažuje a bojuji s tím.Myslím si že by žena měla usoudit jak jí je po psychické stránce,protože pak to těhotenství je hrozně moc těžké,není dne kdybych se nebála,ta psychika je narušená,ale to malé co ve mě roste mi dává sílu bojovat.Překonala jsem tu nejhorší dobu a jsem ted 14tt a už jsem klidnější.Chci tím říci,že to jde,ale člověk musí věřit a hlavně bojovat a pak se to povede,a lehké to určitě nebude,ale to co nás na konci čeká,to malé roztomilé dětátko,vždyt to je to nejkrásnější,a stojí si na to počkat.Moc vám všem držím palečky,mnoho a mnoho sil,pevné nervy a také hodně štestí at se vám to brzy povede.A držte palce i mě at to donosím v pořádku.A ty moje Adélko moc na tebe myslíme,doufám že nás ze zhora hlídáš a jsi na nás pyšná.Moc Tě milujeme andílku náš.....Všechny zdravím JanaDenisa schrieb:
-------------------------------
Chtela jsem vam poprat hodne stesti.Ale nepospichejte s dalsim otehotnenim.Muj gynekolog rikal,ze telo se po tehotestvi regeneruje do uplneho normalu tak 2 roky.Proto kdyz otehotnite drive (nejmene 1 rok),tak telo nema pry silu ten plod udrzet.Trpelivost ruze prinasi.Kdyz budeme co nejvice v poradku,urcite nam to vsem vyjde.

Odpovedať na príspevok
 Vaše meno:
 E-mail:
 Názov príspevku: