Titel : uz dvakrat odislo
|
Autor: dida
()
Datum: 27.09.2006 21:17:28
Uz dvakrat som cakala na to, ze budem mama a nic. Prvy plod odisiel samovolne, ani som si nestihla uvedomit, ze som tehotna. Lekar len skonstatoval, ze to sa stava a dal mi na pol roka antikoncepciu. Zbytocne som tym stratila cas. Dni plynuli a plynuli. Po roku som bola znova tehotna. Bolo to 1.3.2006. Manzel sa tesil a povedal to takmer kazdemu. Ja som tomu stale nemohla uverit. Vycital mi, ze sa netesim. Ale ja som to citila. Siesty zmysel. 7.3.2003 som uz bola v nemocnici a poobede som uz lezala v sale a cakala na ten hrozny moment. Nemohla som tomu uverit. Preco sa to stalo? Nikdy na ten den nezabudnem. Stale som si opakovala, ze je to iba zly sen. Ale nebol, bola to skutocnost. Na dietatko sme sa strasne tesili, uz sme vybarali mena. Bolo vo mne, ale prestalo rast... Len tak z nicoho nic. Manzel bol po zakroku pri mne a plakali sme spolu. Boli to stale a velmi. Neprejde den, kedy by som na to nemyslela. Ale mam dobreho manzela, ktory je pri mne v tych najtazsich chvilach a je mi oporou. Uz skusame znova a tesime sa na nase prve vysnivane dieta. Verim, ze osud k nam bude uz laskavejsi!!!
|
|
|