Titel : zlatička
|
Autor: Yvonne
()
Datum: 06.01.2007 13:10:17
Nahodou som sa dostala na stranku "anjeliky".Ked som si prečítala Vaše príbehy,začali sa mi kotulat po tváre slzy a ta strašna tažoba na srdci.Mám 29 rokov a za sebou 3krat mised.Už som nedufala,že to može príst.Až jedneho dna som sa dozvedela, že som znova ostala tehotna.Priznam sa,zlakla som sa toho čo zas príde.V ten den som sa vobec netesila,aj ked na dietatko sme sa z manželom velmi tešili.Lenže ten strach spočival z obavy,nechcenej možnej straty.Manžel mi bol oporou a rodina tiež.Od toho dna som sa začala modlit a prosila Pána nášho Boha a Otca nebeskeho,že ak je to vola jeho aby mi to dietatko ponechal.Vložila som život svojej ešte nenarodenej dcerky do jeho presvatych otcovskch ruk.A On mi ju nechal.Vdaka Ti Pane moj za tu radost ktoru si nam dal.A ja som ta tolke roky ignorovala.Dakujem.Ja som sa svojej vytuzenej dcerky dočkala a presne dnes v den odpočinku ma naša malička 7 mesiacov.Netreba zufat,pretoze Ježiš ma zavše s nami plan.A len On Stvoritel neba a zeme a všetkeho čo je nanej nám raz vysvetlí,prečo?
|
|
|