Uvítanie
Slovo na úvod
Diskusné fórum
  » o anjelikoch
  » o všeličom
Poradenské fórum
Naše anjeliky
Skúsenosti a príbehy
Môj príbeh
Odborné názvy
Ako pomôcť?
Okno poznania
Nebeská záhrada
Naše detičky
  » diskusné fórum
  » poradenské fórum
Básne
Literatúra
Poslali ste nám
články z tlače
Zaujímavé stránky
Finančný príspevok

Diskusné fórum o anjelikoch je venované našim zosnulým deťom - našim anjelikom a ich rodičom,
či všetkým milým ľuďom, ktorí sa chcú podeliť o svoju neľahkú životnú skúsenosť straty dieťatka.
.. Podelená bolesť je polovičnou bolesťou ..                              

|     Nový príspevok    |     Prehľad    |     Hľadať    |        

Titel  Autor  Datum 
 zlatička
 Yvonne   06.01.2007   13:10:17 
 RE: zlatička
 Zuzana   09.01.2007   19:15:39 
 markéta   16.01.2007   19:53:26 
 Zuzana   18.01.2007   17:11:56 
 Markéta   24.01.2007   11:20:34 
 ANDREA   09.01.2007   01:14:35 
 karin   14.01.2007   00:17:48 
 Zuzana   15.01.2007   17:54:38 

Titel : zlatička
Autor: Yvonne  ()     Datum:  06.01.2007 13:10:17

Nahodou som sa dostala na stranku "anjeliky".Ked som si prečítala Vaše príbehy,začali sa mi kotulat po tváre slzy a ta strašna tažoba na srdci.Mám 29 rokov a za sebou 3krat mised.Už som nedufala,že to može príst.Až jedneho dna som sa dozvedela, že som znova ostala tehotna.Priznam sa,zlakla som sa toho čo zas príde.V ten den som sa vobec netesila,aj ked na dietatko sme sa z manželom velmi tešili.Lenže ten strach spočival z obavy,nechcenej možnej straty.Manžel mi bol oporou a rodina tiež.Od toho dna som sa začala modlit a prosila Pána nášho Boha a Otca nebeskeho,že ak je to vola jeho aby mi to dietatko ponechal.Vložila som život svojej ešte nenarodenej dcerky do jeho presvatych otcovskch ruk.A On mi ju nechal.Vdaka Ti Pane moj za tu radost ktoru si nam dal.A ja som ta tolke roky ignorovala.Dakujem.Ja som sa svojej vytuzenej dcerky dočkala a presne dnes v den odpočinku ma naša malička 7 mesiacov.Netreba zufat,pretoze Ježiš ma zavše s nami plan.A len On Stvoritel neba a zeme a všetkeho čo je nanej nám raz vysvetlí,prečo?

Odpovedať na príspevok
 Vaše meno:
 E-mail:
 Názov príspevku: