Titel : RE: zlatička
|
Autor: karin
()
Datum: 14.01.2007 00:17:48
Zuzano a Andreo, nebuďte nespravedlivé, já ač nevěřící jsem si prožila hodně smutných osm let, kdy jsem přišla celkem o 7 nenarozených miminek ( 5 x samovolný potrat vždy mezi 8-12 TT a 2 x mimoděložní těhotenství ). Nedoufala jsem, že se někdy ještě dočkám miminka ( jednu dceru, dnes 16ti letou už jsem měla )a dnes mám krásnou 11ti měsíční druhou dcerku. Prošla jsem si vším - zoufalstvím ( nekonečně jsem si opakovala, proč právě já, uzavřela jsem se hodně do sebe a odmítala o dětech mluvit ), zlobou ( byla jsem naštvana hlavně na doktory a vinila je z neúspěchu ), nenávistí ( nenáviděla jsem ty, kdo se pyšnili krásnými narozenými miminky ), navštívila několik léčitelům absolvovala úmělé oplodnění... a nakonec prosila Boha. Dodnes nosím medailonek s Panenkou Marií a při návštěvě kostela děkuji Bohu, že vyslyšel mé prosby a Andulku mi nevzal. On není nespravedlivý. V době, kdy jsem byla zoufalá a hledala odpovědi na nekonečnou otázku Proč zrovna já mám takovou smůlu, naučila jsem se žít jinak, hledat štěstí v lidech kolem sebe a ač se to zdá neuvěřitelné, těch osm smutných let mne hodně změnilo a hodně mi dala, i když víc vzalo. Věřím, že to tak mělo být. Bylo mi souzeno projít si tím obdobím smutku, abych našla něco v sobě a naučila se vážit si určitých věcí. Jediné co po celou tu dobu bylo stéjné, byla moje víra sama v sebe a v to, že jednou miminko mít budu. Nikdy jsem nezapochybovala, i když lidé kolem mne ( hlavně manžel ) už přestávali věřit a vzdávali ten boj. Hodně víry a štěstí všem, kdo to potřebují. Krásný nový rok 2007.
|
|
|