Titel : Vzpomínky pořád tak bolí
|
Autor: Milena
()
Datum: 26.03.2007 21:47:18
Ahoj, jsem moc ráda, že Anjeliky jsou zase přístupné.:-) Jani, moc mně vždy potěší a dá naději, když někdo napíše, že mu nové děťátko pomohlo, že zase může být šťastný. Pořád se nemohu vzpamatovat z Milenčiny smrti. Už se i bráním vzpomínání, někdy stačí maličkost a rozběhne se okamžitě řetěz těch nejbolestnějších vzpomínek. Ty bolestné jsou spíš čím dál bolestnější. Včera večer mně trýznila vzpomínka na to, jak jsem nechala malou očkovat. Nekladu si žádnou vinu, vím, že jsem to ani netušila, ale prostě mně to strašně dostává, když si uvědomím, jak jsem tam přišla a dala ji očkovat a nic netušila, všechno vypadalo tak nevinně a přitom...Pak si hned vybavím, jak nemohla chodit do schodů, jak najednou přestala dobře jíst, když ji babička vzala na procházku, tak si pak postěžovala, že musela malou pořád nosit, že je nějaká divně unavená. Nejdřív jsem si říkala, že je to po tom očkování, pak že asi na ní leze nějaká chřipka, později že má asi migrény. Ach ach holčička moje maličká, nemohu nevzpomínat, ale ty vzpomínky tak bolí, nikdy v životě mně nic tolik nebolelo. Ale včera večer jsem už prosila Pána, aby přeťal ten řetěz vzpomínek, aby mi to na chvíli vymazal z hlavy.
|
|
|