Uvítanie
Slovo na úvod
Diskusné fórum
  » o anjelikoch
  » o všeličom
Poradenské fórum
Naše anjeliky
Skúsenosti a príbehy
Môj príbeh
Odborné názvy
Ako pomôcť?
Okno poznania
Nebeská záhrada
Naše detičky
  » diskusné fórum
  » poradenské fórum
Básne
Literatúra
Poslali ste nám
články z tlače
Zaujímavé stránky
Finančný príspevok

Diskusné fórum o anjelikoch je venované našim zosnulým deťom - našim anjelikom a ich rodičom,
či všetkým milým ľuďom, ktorí sa chcú podeliť o svoju neľahkú životnú skúsenosť straty dieťatka.
.. Podelená bolesť je polovičnou bolesťou ..                              

|     Nový príspevok    |     Prehľad    |     Hľadať    |        

Titel  Autor  Datum 
 Vzpomínky pořád tak bolí
 Milena   26.03.2007   21:47:18 
 RE: Vzpomínky pořád tak bolí
 Zuzana   28.03.2007   20:35:24 
 RE: Vzpomínky pořád tak bolí
 Denisa   27.03.2007   00:08:15 

Titel : RE: Vzpomínky pořád tak bolí
Autor: Denisa  ()     Datum:  27.03.2007 00:08:15

Ahoj Milenko

Chápem tvoju starosť a tú srdce drásajúcu bolesť, neviem napísať slová nejakej útechy, myslím, že ich ani niet.... Spomienky dokážu byť veľmi bolestivé a životná nespravodlivosť sa zdá obrovská, i keď sa snažíme byť silný všetko s pokorou prijať...

Tvoje preťažké spomienky očkovania Milenky musia byť veľmi ťaživé.
Ja sama som prežívala očkovania mojej dcérky veľmi ťažko a preplakala ich s ňou priamo v ordinácii, i keď sa na mňa ľudia dívali ako na blázna, veľmi som sa trápila nad jej srdcervúcim plačom a túlila som si ju, hladila, čo mi všetky sily stačili. I ja som nechala moje zlatinko trpieť bolesťou injekcie, vo viere, že ju takto môžem ešte lepšie chrániť.
Chcem a len utvrdiť Milenka v tom, že si konala zodpovedne pre dobro dcérky, chcela si jednoducho pre ňu len to najlepšie.
I keby by si mala moc vrátiť čas, určite by si konala rovnako.
Nik nemohol tušiť, že Milenka mala oslabený imunitný systém herpes vírusom.

Preťažké na celej tragédii je práve neustále premýšľanie a hľadanie vín, prečo sa muselo stať, že Milenka umrela. To prečo sa nedozvieme. Strašné zhody náhod, prepletenie udalostí - všetko dokopy spôsobilo - ten tragický koniec.
Kiež by som mala silu nejak pomôcť.

I ja musím napísať moje utrápené myšlienky, ktoré ma sprevázajú od Milenkinej smrti: Hoci lekári sú tiež len ľudia, mňa veľmi bolí, že všetky vyšetrenia Milenky išli z ich strany slimačím tempom, veľmi ma bolí, že nedôverovali tvojim výpovediam, že Milenku bolí hlávka, že nám nemocnice neumožňujú byť pri vlastných deťoch, práve vtedy, keď matku tak veľmi potrebujú - všetko to je tak príšerné a neúnosne ma srdce bolí pri pomyslení, že celým tým peklom si si Mileno musela prejsť.

Zniesla si toho veľa, statočne si bojovala a bojuješ vo svojom živote. Pre Milenku si bola, si a navždy budeš tou najlepšou mamkou sveta!!

Nech pomáha Ti každý anjel v nebi vo všetkých ťažkých chvíľach.
Veľmi si ich pomoc zaslúžiš.
A nezabúdaj - Milenka sa len vrátila DOMOV.

Zo srdca pozdravuje, Denisa

P.S. Ešte sa chcem ospravedlniť, že stránky Anjeliky boli určitý čas nedostupné.

Odpovedať na príspevok
 Vaše meno:
 E-mail:
 Názov príspevku: