Uvítanie
Slovo na úvod
Diskusné fórum
  » o anjelikoch
  » o všeličom
Poradenské fórum
Naše anjeliky
Skúsenosti a príbehy
Môj príbeh
Odborné názvy
Ako pomôcť?
Okno poznania
Nebeská záhrada
Naše detičky
  » diskusné fórum
  » poradenské fórum
Básne
Literatúra
Poslali ste nám
články z tlače
Zaujímavé stránky
Finančný príspevok

Diskusné fórum o anjelikoch je venované našim zosnulým deťom - našim anjelikom a ich rodičom,
či všetkým milým ľuďom, ktorí sa chcú podeliť o svoju neľahkú životnú skúsenosť straty dieťatka.
.. Podelená bolesť je polovičnou bolesťou ..                              

|     Nový príspevok    |     Prehľad    |     Hľadať    |        

Titel  Autor  Datum 
 Nejen nové jméno i nové přijetí
 Milena   10.05.2007   09:18:43 
 RE: Nejen nové jméno i nové přijetí
 alla   10.05.2007   14:57:44 
 JAna   10.05.2007   23:44:12 
 Jana   12.05.2007   09:01:21 

Titel : Nejen nové jméno i nové přijetí
Autor: Milena  ()     Datum:  10.05.2007 09:18:43

Lenko, to je normální, že tě to napadlo, i mně to napadlo, je to přirozená touha získat zpět tu, která odešla. Jenže ono to nejde a žádné stejné jméno na tom nic nezmění. Nebude to ta stejná holčička, bude jiná a zaslouží si nové jméno i vnímání od maminky, že je odlišná, že je to úplně nový člověk. Tohle píšu asi spíš víc kvůli sobě, ty jsi chtěla dát jen stejné jméno, spíš já mám ten problém, že toužím po Milenčině návratu. Když ona mi tak chybí, čekám nové miminko, ale stejně mám pocit, že mi nechybí další dítě, chybí mi Milenka, ta tady všude tolik schází.Když jsem měla jen dva kluky, cítila jsem touhu po dalším dítěti, cítila jsem, že mi ještě další chybí, stejně tak při čtvrtém, to byla právě Milenka, jediná moje holčička. Ale nyní mám pocit, že už mi žádné další dítě nechybělo, že už jsem jich měla plný počet. Ale Milenka umřela a zase někdo chybí, jenže ne někdo, ale ona. Modlím se, abych to dokázala překonat, abych nechtěla náhradu, abych uměla milovat to nové děťátko jako nové děťátko a Milenku abych dokázala milovat tam v nebi, i když ji nemohu vidět ani se jí dotýkat.

Odpovedať na príspevok
 Vaše meno:
 E-mail:
 Názov príspevku: